[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(6)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
佢2個最後一次出現係幾時
佢2個最後一次出現係幾時

DP
https://wiki.52poke.com/zh-hant/%E5%B0%8F%E4%B8%89%E9%83%8E
btw原來係子安配
Switch如果出Pokemon RPG我就即買機, 其實重制DP我覺得都幾好, 可以加埋Mega入去
真係咁快gen 8?
咁計落gen7>gen8 中間一年一隻咪冇真空期
一係下年switch 個隻延期
真係咁快gen 8?

下年宣佈,後年出
好似係
真係咁快gen 8?

下年宣佈,後年出
好似係

動畫都趕緊進度埋尾咁
真係唔排除下年就gen8
何況gen7得兩隻幻獸 兩隻都送晒
除非usum新增新嘅幻獸
否則下年年尾出gen8機會真係好大

仲有隻陳年az花既
而且既然usum有郁圖鑑加新既ub,都可以加新幻獸
下年宣布後年出啦,多d時間整好d佢啦,唔好好似xy一堆謎無解(可能佢原本諗住出z但放棄左唔知啦),sm直頭半成品咁
真係咁快gen 8?

下年宣佈,後年出
好似係

動畫都趕緊進度埋尾咁

出咁快,畫特別篇漫畫個人點算
黑白2都未畫完
USUM有火箭兵團,特別篇編劇嗰個又要諗一大輪
真係咁快gen 8?

下年宣佈,後年出
好似係

動畫都趕緊進度埋尾咁

出咁快,畫特別篇漫畫個人點算
黑白2都未畫完
USUM有火箭兵團,特別篇編劇嗰個又要諗一大輪

XY果時都玩死佢啦
諗住出Z點知直接SM
Rush 主線
松永久秀

Sunshine池崎lm lm lm
http://pokemon-matome.net/articles/151595.html
大木川柳有電視節目[sosad2]lm

突然推主線

11/16

反派聯盟?

反派聯盟?

出埋歷代神獸

反派聯盟?

出埋歷代神獸

真係rainbow團
不過扎奧博憑咩,係都老母啦

反派聯盟?

出埋歷代神獸

真係rainbow團
不過扎奧博憑咩,係都老母啦

神獸一定有,咁先有alola標記既用黎打大會
雷吉奇卡斯月版先有,同火鋼一pair,唔駛齊三神柱先出現 割左蓆,好似少左d野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞