[實況][劇透]寵物小精靈 太陽&月亮(6)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
紫髮以太幹部把聲咁細個 我仲以為佢係auntie黎
https://youtu.be/VqY9IgZM0zc

已洗白

https://youtu.be/bucxOT8zudk

每個UB都有個ZONE , 加埋USUM宣傳咁耐, 今個月之前講黎講去都係合體, 新Z, 同黃狗, 咁搞法SM愈黎愈趕出街, USUM先係應該係一年前攞出黎既野
要縮GEN既長度, 搞到XY隻Z行行企企, AZ花又無埋影, SM有半成品咁, 巨翅飛魚來回島嶼SM就應該有啦, 呢次USUM宣傳真係雞左D
BW2, ORAS都有段動畫PV, 仲以為USUM都有
睇OP畫面 應該準備趕主線進度
又銀伴 千萬伏特 馬尾LOOK
應該可以正式宣佈日月動畫仲有一年就收皮

日月神獸之後還有ub篇
每個同你做四十幾話加理中間有d日子停播
應該夠頂3年

日月神獸之後還有ub篇
應該夠頂3年

下年年尾係唔係會係switch出新game?
如果係既話日月下年就玩完
記唔記得動畫有無龍招打妖精 之後無效嘅情節

XY 至少有2集

XY 至少有2集

鼻涕龍?

XY 至少有2集

鼻涕龍?

妖精道館翔太對館主

日月神獸之後還有ub篇
應該夠頂3年

出日月3

XY 至少有2集

鼻涕龍?

妖精道館翔太對館主

之前仲有集肥波球同血翼

日月神獸之後還有ub篇
應該夠頂3年

出日月3

Switch出 usum 加強版

dp重製呢

星塵進化之後
小智係咪會抱住佢周街跑(999.9kg)

新反派?
究極異獸避開之後用驚爆大頭
莉莉艾同佢媽既聲優歲數都唔係差好多

日月神獸之後還有ub篇
應該夠頂3年

出日月3

dp重製呢

係switch重制囉
佢每代都係咁
GBC去GBA重製
GBA去NDS重製
NDS去Swtich重製
星塵進化之後
小智係咪會抱住佢周街跑(999.9kg)

正囉
以前都可以放隻河馬係頭
拎住999kg小問題

日月神獸之後還有ub篇
應該夠頂3年

出日月3

dp重製呢

係switch重制囉
佢每代都係咁
GBC去GBA重製
GBA去3DS重製

我會將3ds同nds放做同一類
佢個style都叫做一樣

日月神獸之後還有ub篇
應該夠頂3年

出日月3

dp重製呢

係switch重制囉
佢每代都係咁
GBC去GBA重製
GBA去3DS重製

我會將3ds同nds放做同一類
佢個style都叫做一樣

有時間重製, 不如做好mega, z-move同亞種先啦(仲有ub不過唔想再出新 )
得咁少好似半成品咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞