Foodpanda 步兵/車手/單車手 (54) 立會初選

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今日全元朗都係真步兵
本港的武肺疫情嚴重,食物及衞生局局長陳肇始在本台節目《講清講楚》說,政府正考慮推出更多防疫規限,包括要求在公眾地方戴口罩。

食物及衞生局局長陳肇始說:「前所未見、現時社區爆發的情況,除了政府有相關措施,希望市民都能夠多些留在家中及買外賣,如果平時的社交很頻繁的,請暫時忍一下、可免則免。有一些意見,可能在公眾地方,政府是否要求一定要戴口罩,這些我們亦正全方位檢視。」

外賣師表示
咁即係留定出
個batch又正常返
shift rate 無計OT
我91%條bar得一半
過百單 唔想拎條命搏
袋sd左幾次e-mail黎叫我簽大家點睇
之前想入等極都冇
而家夜晚都冇人叫
入去好似仲要俾300蚊冇得退唔似閪熊
不過其實都應該冇乜人會退閪熊個袋
仲聽講袋鼠而家幾乎攞唔到更
果300蚊唔知幾時先搵得返
屌頭先有單條仆街係備註到打好撚肚餓快撚啲送,我諗到唔諗轉走算有冇手足接咗?
$200
佢好幽默喎
我開定新post先
Foodpanda 步兵/車手/單車手 (55) 日日sh
https://lih.kg/2114838
咩事?半日間b2變b3?
D單仲少過之前
計返utr
屌佢 計d唔計d
仆街。。。。
上大埔新達商場拎完個餐, pk 敏華等L左2x 分鐘。。。

落黎地下唔見左部單車同保溫袋。。

仆街人渣死全家
劫貧咁仆街都有ge
同客服講
客服:同事,關我地撚事咩
辛苦晒,路上平安
跟住叫你評分
exac7ly....佢叫我自己搵營運部。。
但佢都唔知搵黎有咩用
個客服根本無撚用
乜柒都唔知,幫唔撚到,做唔到

1.孖單想睇地址,睇唔到
2.聯絡唔到客人,幫你唔到,叫你自己打
3.客人錯pin,叫你送到系統位置先算
4.派單問題,唔關佢事,自己搵派單組
5.客人問題,唔關佢事,自己搵營運組
6.各類意外(分單,個袋穿左,客人資料錯晒)客服no show
7.轉單,洗撚你咩,自己禁都得

班撚樣坐冷氣房,剩係講得講辛苦晒,路上小心/平安
完全無一樣實質野係幫到手
遇著某d仆街,直頭屌埋你完全唔撚客氣

諗到再補充
對上一次搵耳筒係11號
無得轉單佢地跟本無存在既需要
有咩問題
又唔係屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞