涉助工程師夜機離港 刺警案7人被捕  包括被告父 女友 民航處職員

225 回覆
39 Like 317 Dislike
吉一吉隻狗就要拉咁撚多人
但係啲狗開槍射盲人哋隻眼可以乜事都無
皇軍呢個朵真係唔係浪得虛名
最多去到浦台島
屌佢老母
民航處ATC點樣協助
究竟ATC係做咩知唔知
班狗on9?
三級航空交通管制主任 (Air Traffic Control Officer III) (ATCO III)
總薪級表 第24至33點
($48,860 - $73,775)

二級航空交通管制主任 (Air Traffic Control Officer II) (ATCO II)
總薪級表 第34至46點
($74,515 - $121,790)

一級航空交通管制主任 (Air Traffic Control Officer I) (ATCO I)
總薪級表 第45至49點
($117,580 - $135,470)

總航空交通管制主任 (Chief Air Traffic Control Officer) (CATCO)
首長級薪級表 第1點
($150,950 - $165,200)

一流英文學歷高都好難考嘅位

唔怕
甘心做正苦都冇乜骨氣架啦
你慌佢地會唔宣
蘋果立場呢啲自己友貼link算喇
就算想比多啲資料節錄下得
唔好成篇copy & paste
段鳩估一開波黑警叫停架機,民航處個職員彩佢都on9,跟住黑警搵高層講掂數叫得停架機,事後黑警要擺彩咪搞埋民航處個職員
係,性命攸關嘅位,唔係普通流利英文就入到去呃飯食
復辟豬九族條例
志在拉左返黎再拎曬料之後放料去暴徒網姐
有殺錯冇放過
如果你睇番成件事其實真係完美
父母經第三方畀護照,有民航處人幫手,只要走咗,狗真係吹唔脹
唯一衰咗喺畀人篤灰,又係黨航公司
不過依家都係班狗自己吹,睇佢係咪告上庭先知
係,我個年代入面班人競爭激烈,鬥坐正好鬥得好肉酸嘅。

利申:朋友係,我唔係。
捉曬你啲親人,要挾你認罪
唔認一齊告
呢一年內已經用慣呢招
痴撚線
屋企樓下個看更都拉埋啦不如
熟中共手法一定會知
最慘係你唔搞我 但搞我屋企朋友
所以人先會恐懼 活係白色恐怖
佢一定會同全世界講我知啦 不如問問題之前思考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞