Tinder 技術交流區

64 回覆
43 Like 9 Dislike
玩交友app都有技術
樣衰根本唔會match
原來係咁,可唔可以教埋開場白
on撚鳩
玩tinder都有技術可言
女仔就冇技術可言
你試下開個假女ac propic一張黑相都大把match
女仔唔回人都會降低ranking?
有無得分享下點同match keep 耐啲啊?
唉,本身同個match幾好傾
點知佢無啦啦失咗蹤,佢最後一句msg都唔似想fade out。
唔知佢係冇online定發生咩事
如果profile係由chatroom㩒入去,係咪唔會顯示佢recently active?
利申:課金玩家
咁樣有冇可能match到?
玩左3日得22個match 正唔正常
我個人嘅開場白係冇標準句子,多數係profile見到乜嘢就講下咩。 Profile 會有好多關於嗰個人嘅生活或者經歷,搵吓啲共同話題。
女仔係容易match,高唔高質另一回事
我冇用個女仔AC唔係太清楚,不過你可以做個實驗。試吓回下人哋,睇吓過幾日睇到gei男仔會唔會高質啲。
我覺得女仔好似貓,要keep得耐同玩貓係一樣。保持神秘感,關於自己嘅嘢講少少就夠,最好係嗰d可以不刻意地帶出你個人嘅優點gei野,留返d空間比對方想像。
Lm
其實唔使咁上心,可能對方都係同時同幾個人講嘢佢可能已經搵到目標。科金嘅嘢我唔太清楚🤣
技術還技術 基本嘅外表都係要有。對佢來講可能會有比Apps更好嘅方法。
OK啦22個 總有一個你會樂意同佢講嘢,佢又會回應返你。傾左唔啱當打住史萊姆儲下經驗先,下個更可愛🤤
有啲傾得幾好 隔日又冇晒反應 都唔知係咪bot 黎
其實我個feel有啲似佢
想問有咩高招
如果可以同你對答到成晚應該唔會係bot, 銀行d chat bot都冇咁犀利。 冇反應有好多原因,有時可能因為對方忙少開Apps,亦可能對方覺得悶你問嘅嘢同其他人買嘅嘢都差唔多。

可以試吓同其他人繼續傾唔使咁上心,試吓唔同嘅說話內容,你慢慢會搵到個方法係適合你。
你指gei嘅feel係乜嘢, 你個樣似佢/衣着似佢 /會揸住國旗影相?
主要係外型同氣場
其他唔使理
留長返d 頭髮轉髮型
換眼鏡
polo shirt 好蝦人著無咩事唔好著
臉部做筋膜按摩可以修輪廓
自拍自信淡定d, 唔好傻笑
牙可以箍一箍塊臉會無咁肥
如果你嘅外型唔係太突出,我覺得可以着得斯文啲sell 品味。鋪下啲旅行相,玩運動玩樂器嘅相,總之係可以話俾人聽你除咗樣之外都有其他長處。

Profile就好似一本關於你嘅故事書,問題在於你想講啲咩故事俾人聽,點去俾人睇到你最好嘅一面。

打個比喻我係玩潛水嘅post下啲潛水相, 行山post 下d行山相。切忌多做扮嘢曬命係大敵。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞