自PR公司中標後, 分化post多到嚇親人

412 回覆
2580 Like 29 Dislike
由運動初我已經講話要互屌先分到真偽
唔知由幾時起 大家開始逃避
寧願block鳩人 冇眼屎乾淨盲
實質就係掩耳盜鈴
你block鳩佢 得你知佢五毛 人地未必知

你同佢辯論 你係真理佢實會露出馬腳
佢為左保住個面具
佢亦迫住要花人力資源同你辯
佢想慳資源縮沙既話就冇人信佢
就算佢唔係五毛
大家過程都一定辨清到d野
既然係咁點解唔見一次屌佢一次
反而係block鳩佢禁撚戇鳩?
同意
想知佢地點收錢,點先叫達成目標
連登一直以嚟有無PR都係會嘈一餐,最後都會回復平靜
好似宇宙定律咁,唔知佢地分化嚟做乜
無啦啦又屌立場 盲既都知係分化
PR姐姐入黎同我say個閪呀
多到呢
呢個po都有幾個block user, 不過有機會係因為覺得佢地on9而唔係pr
直到最後的勝利
Push
帶腦都冇乜用,大話講一百次之後你都會開始懷疑係咪真
所以我從做野都係睇自己唔理其他人,雨傘之後真係學識唔好太在意其他人 comment
唔認同 佢有心破壞討論你唔block佢
反而50幾條友走去屌佢唔係反而
畀佢搶咗討論空間咩?

我覺得pr係有唔同崗位
一啲就係專登講摟屌說話
spin走討論重點 騎劫個post
一啲就係帶風向
講A唔贏就spin去B
玩泥漿摔角
仲有啲係故意玩兩極化引戰
嘈得多自然唔會有心機上

所以最好嘅反而係做好自己先
分析條友說話背後嘅目的同邏輯
你同佢嘈反而會畀佢利用
佢就係想人哋應佢然後引導去駡戰方向
所以block人有block人嘅意義

但係如果條友本身係有文有路
亦都唔應該單單因為路線有別
而直接block人嘅
所以帶腦先啦
Push
仲有好多波台狗
所以我從來唔埋位
算係無癮既人
最多講句兄弟爬山
其實唔係一件好事 咁搞會變高登
真,見識過每次名含peter個隻,真係有佢嘅地方就冇正常討論,下下都小學雞嗌交咁。同呢啲人泥漿摔角都冇意思
好明顯哩期攻擊立場,立場姐姐,初選,攬炒巴
老老實實,大家有Free will
理得班友點帶風向,你本身信念係點就好難被人帶
當初點解咁團結就係大家有個共嗚感出現咗
只要繼續堅守初心就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞