自PR公司中標後, 分化post多到嚇親人

412 回覆
2580 Like 29 Dislike
每一日都全方位搵目標分化, 抹黑, 唱雙簧, 放負, 失敗主義, 鬥黃, 極端非黑即白,多到數唔哂。

黃店, 初選, 黃媒,國際線,手足, 候選人全部都係目標。

果然係專業PR公司
就黎柯篤尿都可以俾PR公司帶風唔夠黃
Agger
佢地專登出垃圾post引戰
群魔亂舞
搞亂一個party 最簡單既辦法就係搵個醉酒佬大嗌全部女人都係雞,之後就會開始有啲女權份子屌柒醉酒佬,然後有啲人撐醉酒佬,有啲人屌柒女權on9,又有啲左膠話BLM,之後其他人就會自己埋位加入戰爭,無癮既人又會自行離一
只需要十個八個人,幾千人既party就玩完
我而家反而想佢日日出呀,出多啲,訓練多啲,好快就睇到佢地啲pattern
佢地咁玩法,好快果5千萬就唔夠用,遲啲5千億先落到樓
咁又真係有機會你所講咁, PR 公司好強
收貴價做野係唔同d, 同平時三毛比係另一個級數
每日都幾個唔同風向post, 以量取勝, 密集式, 一個未搞得清楚, 另一個風又起
大家唔好做太多無謂爭論 盡推行動post
尋日比條友開post老屈我係五毛
帶腦上就可
PR公司入左黎未?
睇tg channel 算啦,連登有時真係睇壞腦+平行時空
希望pr公司第日會保留員工名單
正視聽,連登有大量PR 做風向L (有圖)
https://lih.kg/2099229

置頂同幫推吧
自PR公司中標後,加澳宣布暫停與香港嘅引導條例,英美紐都諗緊
推呢個有用post
多數都係
你講1, 佢就講2, 你講2, 佢就講番1, 甚至去到-1
上連登,勿認真
最緊要係保持頭腦清醒
有腦連登巴絲係唔會咁易被分化嘅 !

為錢奶共死全家 !

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞