靈堂外自稱是何鴻燊親女 周女士:一出世俾人抱去山旮旯

282 回覆
1351 Like 30 Dislike
出殯都有白撞駁分白金呀?
home office緊啫
我有個等邊三角形胎記
其實我係何生老豆
推 抗爭Mind Map #移民走資 #一國兩制已死 #馬格尼茨基人權法 #香港自治法案 #黃色經濟圈 BNO「5+1」
.
哩個好癲 年年都去搵誠哥

每年元旦致祭,還有一則小插曲。就是有一名女子會「突襲」大叫:「爸爸!」但李嘉誠未有理會,該女子疑似過往元旦日拜祭時也曾出現,並多次叫李嘉誠做爸爸。李嘉誠未有理會,但一次離開時,卻主動跟記者說:「醫院有叫佢攞藥㗎,唔好咁啦,我冇惡意㗎!」似乎是指之前叫他「爸爸」的女子。

https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/20180316/XAUR366SW6YZGJI6OP2K5FUJV4/
何超重呢

===
7月11、12,初選見

【請廣傳】7.11-12 初選懶人包
https://lih.kg/2097868

笑撚左,屌
青山走犯
著紅色衫入去? 有冇比人打
之前係美國萬通到成日話自己係大劉好朋友
d支那女人無時無刻都搵機會上位!
我信佢吖,一個餅印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞