[突發有圖]肥蛙同光頭幫福正一齊咗

407 回覆
178 Like 386 Dislike
p牌仔拉乜撚
咁佢一月開po唔通又真係一月先開始暗戀人咩 根本12月公開分手 又del曬希哥d相就係鋪定路同第二條仔一齊 八九年感情一兩個月唔夠就放低鍾意第二個 希哥真係慘
其實一直覺得分手後仍然做朋友 一定係一方仲有愛
如果真愛過 分手後應該會好尷尬先係 仲未計一齊果陣幾咁親密
希哥快d搵下一個啦
咁同佢拍拖仲有條仔係咩人有咩關係點解要話福正係白粉佬 又無証無據人地吸白粉就咁講都好撚侮辱啫
好撚on9
咁希哥幫唔撚落但同佢快放低冇衝突架
咁7邊個撚黎
中學雞式閙交 rock你老母star
睇過男方片
唔似係玩既人 似型毒多d
算啦 班垃圾kol唔想理
On9
屌你老母正面樣又冇 得個背影同側面睇 我話個條女係你老母都得啦
佢曲線黎
嗰個扮肥蛙嘅yepi好似唔知佢地9月分手?
只可以睇住佢直播同啲ig post估同出個post扮佢分手時間同原因
例如話佢地係和平分手 但實情根本唔係咁?
中上囉 真心講
不過連登仔個個都中上㗎啦
肥蛙同yepi兩個都有否認喎
唔係拍咗好耐咩 咩事分?
叫自己rockstar 又保持正面
呢個vibe好似啲Brian Cha之流
hei哥 unfoloow左福正
講真你地圍內傾咪算囉 佢同希哥都分咗手啦 就算真係同福正一齊都冇乜野姐 又唔係出軌 雖然佢係youtuber 但youtuber都有自己私隱㗎 唔想公開拍拖都有錯咩

佢有條片講佢鍾意鼻高嘅男仔 估唔到真係 仲要一個比一個高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞