[突發有圖]肥蛙同光頭幫福正一齊咗

407 回覆
178 Like 386 Dislike
幾時成日追擊佢我都有份追擊其他KOL唔見你講
你個名已經24小時追擊佢
我唔講係因為好少留意呢啲圈子嘅嘢無乜興趣 見上咗熱門先嗲兩句
睇字都Feel到樓豬陣怨婦私仇臭閪味
我個名係之前yepi自爆嘅時候同好多絲打一齊改
但係都唔多覺靚仔比例可能ok嘅
但係五官唔多好睇
有無自post 想睇無啦啦做咩自爆
可唔可以唔好乜柒都放上嚟,聽都未聽過又唔撚係靚 好撚豬
Google yepi連登
大概就係有一個叫yepi會員經常係痴線西撩交嗌做大愛撚經常同絲打鬧交 ,然後有絲打發現佢經常護住肥蛙福正chungchung ,然後之前肥蛙講過會上連登留tg傾計跟住發現呢個yepi都有,再根據唔同蛛絲馬跡佢出嘅po大概10幾樣證據係同肥蛙完全吻合 ,本來死都會返嚟嘈嘅yepi突然消失 ,跟住有人ig dm肥蛙佢又上返水 ,但就冇否認佢係肥蛙
你未聽過唔代表唔可以放上嚟連登大把講嘅人我都唔識啦
個幾張圖關佢兩個咩事 樣都見唔到
幸福賓周
你信就信總之有幾個人見到啦
人地一齊關你咩事 得罪樓豬d咩
好大浸酸味
天水圍gang gang
btw 有睇開肥蛙,最近啲片拍得低質又冇內容,仲要勁多廣告淨係識搬個妹出嚟
唔係佢哋一齊得罪我,而係就算一齊低調就低調唔公開就公開,唔好搞咁多小動作欺騙觀眾
勁 連登神探
咁撚樣衰都做到女神
kol圈子好大喔點可能最靚仔係佢
樓豬下面啲圖係真樣
最起碼除撚咗副con先啦好嘛
人地想low key有咩問題先

講真又唔係咩大事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞