若要暗瘡好,咪撚信老母10

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
仆街有藥比新症唔打黎講有藥
你walkin啦,去到就有,之前無打電話留藥跟著直接去都配到藥
我都係 我起有個post 見到先知有藥
巴打睇幾錢
前幾日睇左
佢一開始同我講 睇暗瘡通常都係開啲藥膏比你搽下 食下藥之類 仲有另一樣野叫A酸 就會建議係比兩類人用 一類係啲好嚴重既人 另一類就係無論點治療都會翻發既人用
醫生話我唔算輕微 但又未到嚴重 問左我幾耐開始有暗瘡問題 咁我都話好多年 佢就問我有無聽過A酸 會唔會試
咁我梗係話試啦 咁佢都有講成個療程都一年半載 就幫我抽埋血 (大概3日後姑娘有打番比我話我無問題)
咁佢本身想開20mg比我 問完我皮膚出油勁唔勁 我話都勁 佢就叫我試下30mg
佢話所謂爆發期其實唔係真係咁多人有 但第一次食既人佢都一律會開14天藥先 到時番去覆一次診睇下點 再長開比你
女仔就要簽兩份野 確認a酸有咩可能既副作用 同埋食藥期間一定唔可以懷孕

個醫生都幾nice 姑娘都係! 不過可能佢見我有做過research 同埋我又無問好多野 就無講好多detail
但係我問問題果陣佢都答得詳細既
題外話 佢話近排好奇怪 好多人都黎睇佢都直接話要食a酸 以前唔會咁
係咪連登仔推a酸推得太勁
最後埋單$800(抽血)+$1500 (14日/30mg Roaccutxxx藥 +診金) 我都唔知算唔算貴?因為佢診金同藥費撈埋左計
我去果陣都見到有人係淨係上去攞a酸 唔洗再見醫生
就黎食左一星期 so far無咩特別 係鼻腔同鼻翼開始有少少乾 嘴唇反而又無乾
我去個陣就2點
你試下朝頭早打去
呢排應該都只開朝頭早
okok 你去嗰陣多唔多人
唔多
可能因為就快2點
等我仲on99等佢打電話嚟添
thanks
聽朝較定閙鐘打過去問
有冇人食完A酸之後好多鼻屎
超級多
想問下各位ching 其實a酸對紅色暗瘡印有冇用
長陳加左價
依家1040?
轉左藥
買多咗長陳新藥 O字頭
60粒(20mg)有無人要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞