作為一個本土派,今晚見到超區坦克車真係好感觸

174 回覆
452 Like 11 Dislike
王伯我唔反對,其實我係見上面有人講鄒家成,馮達俊,劉澤鋒 依啲素人先有保留。睇論壇佢地除左屌鳩泛民之外都無咩野發表過,大佬香港人要屌鳩泛民唔洗靠選你入議會屌既,最怕依啲人聲大大無貨賣
肢體抗爭係人都講到啦,講到同做到係兩回事,唔係自稱本土就要投
肥先有威力呀

衝埋去打 人地三四個對你一個根本唔著數

增重到300磅 全身搽KY 睇你班保安用幾耐先抬得走一件
哦,即係瞓喺度等抬呀,咁即係唔係肢體抗爭啦。
你講到300磅,肥達俊有冇先?
條友肥又未到相僕級,體能就肥仔一個,人地相僕股四頭都好發達架,你估真係普通肥仔咩。保安cool佢頸就收皮喇喎,有冇學過點解鎖先?
意志抗爭!
你buy肢體抗爭咪投佢,起碼成個區得佢肯講,仲諗人好唔好揪?其他候選人係連揪都唔會揪

再講點都好揪過劉先啦,瘦撚到
你同我講劉有春用咩屌
講緊肥達俊,你就臭蟲論話好打過劉,jm9
我buy肢體抗爭呀,但要有說服力,唔係鳩up囉
如果唔係同激進販民有咩分別
長毛n年前都講緊肢體抗爭啦
依家唔係鳩up嘅時候喇
舊飯民畀人屌咗廿年無執政意志
忠誠反對派黎 至弊年年都有人含淚投
係呀
不過你覺得佢會玩?
班舊人做咗廿年啦
今次入得返咪又係做天氣先生報天氣
都估到你會用呢張圖架喇
你覺得啲退休保安狗會唔會好似圖入面條友咁輕呀拿?
全投本土派
公道講句 逃犯條例委員會一役佢表現有目共睹
不過國安法下再用主持位拉布就一定中硬
王百羽掂
佢係唯一一個本土清晰咁講到個理念同路線
唔係一味得個屌字
選佢我冇信心佢會做到野
屌你打錯字
有信心佢會做到野
諗諗吓#allinhk代表人物
已有一半人無得再選
王伯真係本土派嘅中流砥柱
All in 王伯
梁晃維、李嘉達︰全世界連埋Plan B 唔好簽支持國安法確認書
本土派、抗爭派冇可能妥協,驚DQ而支持國安法
請支持佢地

梁晃維
https://www.facebook.com/fergusleungfongwai/photos/a.103072047713208/287458049274606/?type=3&theater
李嘉達
https://www.facebook.com/KindaTatLo/photos/a.2156524137978191/2432680447029224/?type=3&theater
喂,肥達俊好似想輸打贏要喎,點睇先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞