作為一個本土派,今晚見到超區坦克車真係好感觸

174 回覆
452 Like 11 Dislike
其實係咪只要自稱本土,係論壇上面聲大大就要投佢入閘?唔洗理佢背景,能力?真係唔驚cctai2.0架喎
肥達俊個feel喺邊?喺開肢體抗爭空頭支票度?
有心做嘅,就減下脂,操fit啲啦
條肥仔分分鐘一下pull up都做唔到
肢體抗爭?定係俾人抬走咋,唔好同我講意志呀,依家唔係念力抗共。零說服力。
新東 鄒家成必投!
又係劉打手話肥人唔打得一定冇同肥仔打過
幾時改
睇完論壇覺得張可森最好
人哋問新界西你答新界東
白頭佬都資深架
屯揀張 元天揀伍
對唔住,岩岩操完,遲覆咗你
又屈人劉打手,你班肥宗仲識啲咩,我話劉冇論述,都係劉打手,你班友真係好撚on9
不過,我真係未同肥仔打過,因為同等體重,肌肉量一定好過肥肉量。
不過你班鍵戰都係唔明架喇,連登仔做幾下掌上壓都驚太大隻
本土派同我入黎投爆佢
我地本土今年食住個勢 幫議會換血
唔好再信「本土無票」

https://lih.kg/2097904
樓上兩位有咩過節
睇論壇講下姐 你地唔駛咁快開片

想邊個就投啦 最緊要係自己揀
得返岑傲暉
睇返晒 可以講咁多場辦論入面我覺得佢做得最好 有啲感動
論壇表現我覺得張可森好過伍健偉
利申 希望兩個都入到 但佢地係立場個網票數係最低
條撚樣無啦啦屈鳩我打手
你問佢做乜鳩
好學唔學學埋啲屈熱狗嘅伎倆
答唔撚到就屈打手
肢體抗爭喎,笑話。
成班退休狗保安,快啲用意志擊退佢地啦
唔使操,就有成果架喇
唔需要論述口才, 根本係投理念
仲大大聲聲講大中華主義, 大中華路線嘅
點投?
張可森好似林鄭咁懶醒 嘴gel gel咁 伍健偉感覺真誠好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞