一口氣睇哂JOJO S1-S3,到S4有啲睇唔落去

160 回覆
11 Like 45 Dislike
全世界都知承太郎識時停
係得吉良吉影唔知
一樣,打完迪奧就睇唔到落去
俾隻老鼠屈機
造神俾4jo
不過個人覺得4jo幾討好
+1
真真正正最悲壯既一集
亦有史詩結尾既感覺
不過有幾篇真係R撚哂頭
風水都還好,波希米亞狂想曲直頭CLS
5衰結尾
如果結尾精彩d
真係神
前面打鬥打下打下就結局
睇得好爽快

例牌:柯啦柯啦柯啦柯啦柯啦柯啦
定7啊...
6係監獄wo
好多戰鬥唔知做緊乜
一口氣追哂前面三部再睇四部的確會唔慣
四一開始係無乜主線 係去到後半先接任務打boss
但前面嘅日常其實都好有趣
有替身唔等於下下要打打殺殺 換個輕鬆少少嘅心態睇就得
到後面打吉良吉影啲刺激感就返哂嚟
如果鍾意直奔主線嘅話五部可能更合你口味
結局真係正
岩岩睇完呆左
幾時有動畫呀
4淨係睇康一同佢條女都好過癮啦
康一人生勝利組
冇左lisalisa已經唔想睇
因為吉良係毒撚,唔想理其他人
同頭三輯相比,S4 世界觀收窄到喺一個社區度發生,係另一種唔同味道,我反而覺得幾特別,唔駛下下好似DIO咁要統治世界先叫奸角,替身使者可能係身邊唔起眼既同學或者廚師,帶出替身無處不在既訊息,幾特別。
其實S4中段吉良吉影變樣都好癲,比承太郎打爆之後,我心諗仲有咁多集點做落去呀
比佢走甩果集 勁緊張
個小學生自己一個對付吉良個陣睇到勁心急
我諗成套jojo(唔計8)係得s6係冇咁好彩睇 主角太唔突出 配角都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞