一口氣睇哂JOJO S1-S3,到S4有啲睇唔落去

160 回覆
11 Like 45 Dislike
我自己覺得呢季先最好睇
Boss人物描寫來講 呢季個人來講覺得最好
你話佢想征服世界,佢又唔係想咁
佢只係想普普通通返過工夜晚瞓個好覺 然後得閒殺條女 攞佢隻手撚下咁
而且你唔好唔記得呢套野係90年代漫畫 當年有咁嘅思維都好超前下
有stand好睇好多
一味波紋好悶
個小學生强撚到心智勁過班jojo
S4好好睇,雖然同S1-3好唔同,但後半段啲劇情超緊湊
開頭果幾隻矮仔係難頂,去到路伴就開始好睇
好鍾意Buciarrati
漫畫S5會令你失望的話,S6會更失望
BTW其實動畫畫風季季都轉,明明S3已經係最Match,唔知點解S4S5又轉其他畫風
細個睇可能會覺得好笑,人大咗先明點解咁犀利
幾時先出part 6動畫
這就是緋紅之王的能力 令人理解唔到
轉監督自然畫風都轉 又或者咁講
本身jojo畫風每一季本身都有D唔同 你去睇下漫畫第一季畫風係幾咁hardcore就知  個個都係北斗神拳拳四郎咁樣
一直睇得出動畫公司都係自己摸索應該點整先係最好

不過第三季神風動畫參與整既op的確係好撚高質
睇緊s3
鍾意s2多啲
承太郎太屈機
明就明
但佢每開能力一下
個腦就響到諗 佢點樣操作
s4 先最好睇wo

成個stand系統成熟晒

而且真係智取成份最有邏輯既一部
4冇雖一唔好係左無馱無馱拳

利申:未睇5
4雖一唔好係左無馱無馱拳

利申:未睇5
我成日都會留意 宜家睇緊嘅野 係好耐之前諗同畫出嚟 所以唔好用宜家睇日番嘅價值觀去放落去
反而S2個人最鐘意
2jo好討好😂
搭單問,第八部結局篇未我兩年冇睇,月刊太慢成日唔記得劇情
吉良吉未出場前真係幾悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞