薛永恒:美科技制裁微不足道

179 回覆
108 Like 36 Dislike
未見棺材,唔流眼淚,繼續發神經啦
有冇人懷念楊偉雄,偉雄
假假地都有美國經驗
香港有冇美國零件 創科都係垃圾架啦
可以玩Wrong hole crush
佢真係唔識果喎

如果冇晶片,hardware果啲產品
啲server,router,harddiak 死曬之後就冇得買相同效能產品番黎replace

幾年後全中國加香港得一個好慢同成日斷線既網絡
「中華人民共和國」和「中國共產黨」從今天起計算一定有3萬年命

一定不會滅亡

一定越來越強勁
Bragging or true?
Any insider to confirm?
創科局無嘢出產梗係乜都唔驚
人唔笑狗都吠
我同意架

美國應該加強制裁力度
焗腸講得岩 科創再出發
由180nm 開始整晶片啦好快就超英趕美
伊朗可能都係咁諗
高通果粒CPU你搵替代品俾我睇下

BTW 第一眼以為呢條友係口交部耿爽
韓戰幫中共走私,文革後第1批北上開廠,64後第1批北上開廠,李柱銘助中國入世貿
相機Sensor 都係小日本Sony
MATLAB大把替倒品
但simulink真心無
佢地啲心態見識其實同堆港資尤其係垃圾中小企柒頭老野冇分別,it野呀,應該好簡單咋,學下咪識囉,求其搵個文員仔做埋it嗰份囉,out source晒俾強國,印度仔咪得囉,平靚正
依家就科技野呀,唔一定美國佬啫,其他鬼佬應該都有嘅.......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞