[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨x院友交流中心[16]

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
新人啱啱追完post問下 部機低唔抵屌 平時唔打開機
綠帽達有繁中未 32g 夠唔夠用
suning 3000package 定邊到買食水冇咁深
一次過問咁多問題唔好意思

抵屌 帶出街又得 駛電視又得

東九龍除左觀廣,邊度有 joy con 買?
收俄羅斯方塊 just dance 12switch
$250@1(最好係東鐵線交收)

Contact?
放zelda 攻略加雙封面(game加攻略書

tg:BBboys

今日交收可小議

最撚驚佢唔夠貨派
不過到時應該會向狗源求救

佢話28號,之後一星期內會收到機

即係最壞情況等多個星期

開始倒數

仲要計埋假期

3-7工作天送達

預佢十日

唉,訂個時唔覺眼,原來跟住係一堆假期呀。
貪方便送上門,所以跟so0買
唉... 假期冇機打

佢話28號,之後一星期內會收到機

即係最壞情況等多個星期

開始倒數

仲要計埋假期

3-7工作天送達

預佢十日

唉,訂個時唔覺眼,原來跟住係一堆假期呀。
貪方便送上門,所以跟so0買
唉... 假期冇機打

佢話最遲8號
有無人放12switch?
有無人放12switch?

想問下有買pro掣既巴打,你地個掣有問網上邊講pad既問題?

噚日hk record 見到$549

我買左,$515

乜野pad 問題?

即係話按左邊方向掣果陣,按下果陣上同左都會同一時間按到。 網上睇返黎 好似係咁

有,好明顯,打俄羅斯成日出事
想問下有買pro掣既巴打,你地個掣有問網上邊講pad既問題?

我買左,$515

乜野pad 問題?

即係話按左邊方向掣果陣,按下果陣上同左都會同一時間按到。 網上睇返黎 好似係咁

係要大力按先有事 琴日係setting試又未試到

我買左,$515

乜野pad 問題?

快就有事
270$ 收just dance

我買左,$515

乜野pad 問題?

快就有事

死都唔買第一批機就係呢d 原因,唔係錢問題,係比炒狗狗鋪撚仲要買次貨

我買左,$515

乜野pad 問題?

快就有事

死都唔買第一批機就係呢d 原因,唔係錢問題,係比炒狗狗鋪撚仲要買次貨

係設計問題
東九龍除左觀廣,邊度有 joy con 買?

九龍城

我買左,$515

乜野pad 問題?

快就有事

暫時只可以玩tetris試到

12Switch $230
Zelda $370
Bomberman $300
Mario Kart $380

Telegram: https://t.me/wowzzz
尋日係觀廣見到唔少囡囡買驚買機
唔通N S真係毒撚恩物

觀廣兩間都賣勁貴
唔通N S真係毒撚恩物

買條仔買驚姐
唔通N S真係毒撚恩物

買條仔買驚姐

我尋日見到係2個女仔係到夾緊買唔買機好
巴打機會黎啦

利申:這些機會不屬於我

人地買多兩個手制4p姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞