[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨x院友交流中心[16]

1001 回覆
0 Like 5 Dislike

就咁買一個要$50運費,所以先想問有冇得walkin , 唔該晒巴打

認真呢個淋滋滋有d劣,買個硬身既好d,呢個唔建議

有冇好介紹

放12switch,收薩爾達
https://t.me/Qts123
孖車洗唔洗訂? 有無人知邊度做得平?

訂左唔洗食炒

99.999% 會偷跑啦
早一日去SSP / 信和都應該有
問題係佢地會唔會咁仆街一齊炒起個價唧

訂左唔洗食炒

GAME 唔驚無啦
係會唔會偷跑 或者 貴左 唧
一定有得玩

訂左唔洗食炒

GAME 唔驚無啦
一定有得玩

價錢大概幾多 偷聽到狗源今日要人落100蚊訂
話賣420 430 未定咁wor

就咁買一個要$50運費,所以先想問有冇得walkin , 唔該晒巴打

認真呢個淋滋滋有d劣,買個硬身既好d,呢個唔建議

有冇好介紹

唔洗呢個咁勁揪丫麻

肯定會

訂左唔洗食炒

GAME 唔驚無啦
一定有得玩

落完訂,佢話五百都得
有有人會一齊買紫米?

肯定會

訂左唔洗食炒

GAME 唔驚無啦
一定有得玩

落完訂,佢話五百都得

所以係香港黎講,game 真係唔洗訂(除左特別版)

400+ 就一定架喇
好似一年一度fifa 咁
周圍唔同價
上黎格完價再決定去邊買啦

我部日版無事
係eshop用日版ac買驚,用香港ac玩唔玩到
收 方塊 $200 ,可用1 2 switch 換,留tg

我部日版無事

仆街我都有少少
係eshop用日版ac買驚,用香港ac玩唔玩到

Bomberman 玩到 (不過 hk a/c 無得網上對戰)

星期一經過九龍灣piago 大把貨...$139

我部日版無事

仆街我都有少少

我都有拱起…入面粒電發漲?

我部日版無事

仆街我都有少少

我都有拱起…入面粒電發漲?

鬆鬆地咁,我估過熱熱到彎左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞