[IONE] IZ*ONE曹柔理以外成員討論區(10) 姜惠元生日粗卡嘻 日日有女食

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
佢地用twitter 個mail #,一定會睇到
如果有冒犯到有睇哩個po嘅毒唯希望佢地唔好介意...唔好代入去先
如果你係毒唯 有冒犯到你嘅話

我向度同你講一聲..

屌你啦 毒唯仲想人同你道歉??
收收皮先啦
世一BRO講得幾好

呢鋪我撐你啦
https://twitter.com/jjoyouliyee2/status/1287291567191945216
💚:(問成員們)有人要吃飯嗎~~
:!!???...???我!! 我要吃!!~~
💚:啊 對不起喔 呃啊啊啊
:我要吃! kkkkkkkkk
💚:不是hhhh 太餓hhhhh 因為太餓了
米色拉
下一秒係光洙扮佢自拍
其實wfc
經紀公司/電視臺點會因為依d野限制佢地
https://www.twitch.tv/wizone03
重播緊 未睇可以睇下
係member 會sad 但v/mail照會出
如果你都憎支那班毒唯. 我都唔希望你喺其他追緊嘅團度都做緊哩種行為
最on9係搞黎搞去到最後受傷係你追緊個明星
已經唔為第一次
上次奶同櫻單野又係咁

搞到櫻花要係mail講
成班毒唯正一on99
Rm咁早播既咩
完咗啦喎..
係囉,成日少少事都搞到好麻煩
今次呢單仲癲啦

有追開都知彩櫻fd底
兩個fd講笑出下mail兩邊班毒唯上twitter互刷tag

精神會唔會太扭曲呀⋯
啱啱上twitter望咗眼,真係好衰,好彩chaeyeon唔識中文
班友其實仲出埋韓日英文添
慌死演睇唔明
尋晚演封mail

唔知係我過分解讀定咩

Feel 到佢有啲sad
https://twitter.com/hyewonprofile/status/1287292042490580992
以前睇到會好開心
宜家睇到好驚毒唯鬧埋權
過份杞人憂天中
因為太多新fans, 上隻碟開始先開始追既人有好多
老實講 除左油B 我初初追都對櫻同雙金冇乜好感
櫻係因我鍾意奶 所以就唔鍾意佢嗰陣兩邊都對立得幾勁
雙金就係覺得佢地排名咁後點解成日都咁多part
但出左事之後 見到佢地睇落好似融洽左 所以我自己心態都變左
其實依加連對油B都冇咁反感
都係嗰句 有得追好追喇 搞咁多分化做咩 鍾唔鍾意都好 都係同一團 唔通屌到你憎嗰個退團 你pick嗰個就會好開心咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞