[IONE] IZ*ONE曹柔理以外成員討論區(10) 姜惠元生日粗卡嘻 日日有女食

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
D大劣fans差唔多 香港應該少d
重有少量日本仔
其實點解會理解到係「痴」

izone 12個正正係大家熟落晒,所以先開得尼類嘅玩笑
班毒唯真係cls 講啲嘢難聽過粗口 演仲要成日睇twitter.. 好嬲啊 都一齊經歷咗咁多嘢啦 見到班女依家感情咁好作為飯真係好開心 friend啲玩埋啲都要俾人鬧究竟佢地做錯啲咩要不斷經歷呢啲嘢 明明佢地都仲好細個
依家就搞埋啲咁嘅嘢柒到出國際仲要俾本人見到 真係好撚燥
大家可以上twitter
用 ‪ #Dear_이채연‬
留低啲正能量
中文 英文 韓文 日文
是但用一種文寫下都好
年齡年齡
鬼知
我唔係形容緊真係熟果啲嘅互動
唔好咁快諗到我踩哂akb咁
其實尋日連奈子都比人話埋
話佢坐埋隔離都唔幫手
就黎11個都鬧晒 cls
幫佢老母手教仔就差唔多
下次隔位坐算喇坐隔離等於痴,毒唯cls
我冇追AKB嗰D 所以覺得係因為日本有總選
所以多毒唯 鍾意踩低其他member
等自己個推上位?
唉~咁難先出返黎,而家又有V又有綜藝,班cls因為d咁on9架野7出國際
背後都唔知受到幾多壓力先唔出黎見人,隨時會有心理病,大家姐上次都要幾個月先出得返黎,睇嚟黎緊公司都唔比佢地出咁多V同mail了
咁更正返
係akb hkt多毒唯會咁踩人上位
所以以為向izone度用都啱
佢地行得番岀黎見人已經好大勇氣 咁都仲要搵位踩佢地 啲大陸閪追番自己啲支團算鳩數啦
大陸應該支持嗰個咩創造101(?)咪鬼踩izone
而家屌緊班毒唯 你又喺度講member幾fd
有咩關係
而家個問題係全世界都知member fd
但係班毒雖仍然唔撚理其他人 唔撚理fd個關係 周街吠喎
毒唯都可以好正常
但會踩其他人推自己愛嘅上位 仲要係降低自己去踩, 哩個心態,
都唔淨止追星先見到
最唔想遇到嘅係後者, 哩種人目光短淺心胸狹隘得好得人驚
佢地除咗只能單戀, 追星外, 都無其他嘢可以被認同..
如果俾個idol知自己有班哩種fans 真係恥辱
奶上完Running man 即上左熱門搜尋
佢地真係睇到?
睇到啦 演sad到唔出席拍手會
話唔舒服喎 原因大家知啦
毒唯真係太恐怖

想問下有冇人拍手抽中組拍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞