3台 無限plan苦主入

1001 回覆
254 Like 8 Dislike
依個又真係有得解 佢可能指既係你本身個plan 唔係指你用過左個plan既數據王 數據王係另一個plan黎 不過就你大plan錢 包埋個飲用數據王plan錢
呢頭講完個頭坐低你屎坑就黎料
4.5G無限plan夠膽死用夠20GB就鎖5mbps
仲好意思話真無限
千祈唔好用3

[推到解鎖速 未上台唔好上] 3HK真無限4.5G plan 過左15GB/20GB就會鎖喺5mbps!!
https://lih.kg/1995814

月頭未用夠20GB

月中用夠20GB即鎖5mbps

有晒證據 仲點抵賴 3HK我屌你老母
啱啱用老母嗰個Speedtest 都有22mb
不過佢係5gb plan
每個月都唔會過
我未過20GB都有過百mbps嘅
忍唔住轉左csl
恭喜你成功脫離苦海
Csl 只係另一個苦海
起碼唔會限速
只不過全部地鐵站都上唔到網姐
我用3G 最快去到17mbps upload 2mbps
咁快
17夠用la
用住繼續屌3

咁5mbps都夠我上黎推post屌3嘅
離緊July 11轉$220 4.5g 1.1gbps 真無限,到時話你知
$21000 coupon咩coupon?
到時你就會上嚟屌㗎啦
自己諗清楚啦
連登仔唔會咁得閒無端白事上嚟開post屌3鎖速
留名睇你上嚟叫春
啱啱度過 33
我都係3無限plan 收到佢個任用數據王sms 我再用speed test 都有30mbps
當係係佢到買電話配件既現金卷咁用
^「任用數據王」服務適用於客戶選用指定 4G Top Up 月費計劃/ 4.5G 共享 SIM 月費計劃及其數據量為 10GB 或以上/指定客戶。客戶選用「任用數據王」須簽訂指定數據服務合約。

*當每月使用的流動數據用量超過該月服務計劃包含的數據用量,數據服務仍可繼續使用,惟於下一個賬單日前你所享用的網絡資源將因應網絡情況而分配會較少,數據服務體驗或會受到影響。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞