點解好似冇人制裁到中國咁

76 回覆
61 Like 13 Dislike
有錢齊齊搵
你睇下拜登細佬,再睇下華爾街,再睇下啲中概股。唔單止香港有部分人眼裏只有錢,外國都有班左膠要維穩為錢。其他小國無咁多人頭召喚鍊金術。今日俄佬被美國㩒左咁多年,都仲係有大國份量
印度
咁老定?
你同牙習一樣當啲美國法案廢紙一張😂
其實牙習封國就無得輸 咪全面食草 定咁樣算制裁成功?
北韓換左3代姓金既都仲未死得人
條路好長好遠
利益問題
好快 有戲睇
畀啲時間
買定花生
金融制裁
一招攞命
係因為全個世界差唔多得中國係正常運作同無受疫情影響
只係少左好多訂單,但其實好多龍頭企業都無受影響
你望有邊間外資有出過聲反共?奶就有份
數據唔透明公開係就當佢運作正常
同吹自己有14億人口嚟大人有咩分別
你想理性定感性先?
感性咁我buy你囉你話就咩

理性既就自己睇清楚人地國内街上復市既片,好多鬼佬youtuber有做
你可以照樣不停睇佢跌嫁,不過你預左輸到仆街
接受現實啦,一直以為最高層個班既方向都係一致,壓渣低下階層,邊度有錢搵咪去邊面囉仁義道德?食得嫁?
唔係冇人制裁到, 係冇人想制裁, 大家都想要人民幣, 有人民幣收就當睇唔到
美國唔大規模清除內奸,遲早輸俾北京以致美元變廢紙
其實唔知,美國實制裁到佢經濟差到唔敢再串。唔講死人問題,兩邊關係去到咁,唔制裁支支佢以後世界一哥個面擺喺邊
勵害了我的國
冇左中國世界會玩完 停滯不前
畢竟同伊朗 北韓比
中國對呢個世界既影響力大得多
要開佢波 起碼要再多d先進國家有口頭以外既支持先得
唔係制裁唔到
係唔想制裁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞