其實點解飛機拉到人,我好相信係因為佢買即日機票

235 回覆
380 Like 32 Dislike
即日係問題, 買單程問題更大
明未呢? 同你班弱智仔講嘢真係要一步一步解釋
特別係依家全世界都爆緊疫情, 根本客運量跌到仆晒街
無啦啦有人即日飛, 重要無回程
唔拉你拉邊個呀
搵錯咪賠返錢比你
屌 成班智將
新聞報左同一班機得佢即日出單程機票即時離開,同無寄倉行李。 比人懷疑
首先唔apply落呢個case

你都識講退休,我都叫識識地退休警察,最叻認屎認屁,
唔係講咩政治立場

仲要退休啦,依家警察做野方法唔同咗

唔好見前警察以為專業title 就信,我只係想人唔好一見退休警察就狗衝

而且佢講既野好似n年前唔同channel 已經講咗類似既野
,唔係咩新野黎,真old news ..........
其實唔係話係俾藍屍親戚篤咩?

即唔即日買相對無咁重要,一般嚟講無check in行李同回程係比較可疑,仲要飛長途,就算正常情況都可能會俾人逗
冇人話佢 係咪有咩誤會?
唔係你錯,但係你回覆個個人既context係講緊即日,唔係程你到底明唔明
所以雖然唔想馬後炮
但其實佢買即日唔係唯一奶野既位
唔揀國泰 揀返間真外國公司 再買來回有行李
仲有飛英國其他城市或者其他國家 已經爭好遠好遠
台灣都去到啦
我點都覺得係雞場飛雞報串
即日買, 單獨飛, 單程機票, 長途機但冇寄倉行李...

平時都少咁既人啦
以現在全世界也要落地檢疫,
你話一日有幾多個?
一齊報流料有冇得諗
國泰既即日機票出事,如果買外國勢力航空,應該查唔到
你都傻嘅 上門搵佢啫係有晒佢資料啦 點會唔知佢買機票
又話比人篤?

究竟係點
找朋友一起去旅行
一個人在機場等待 很寂寞呢
美國點會幫
你講啱少少

但個方法有適合apply情況

各大channel都有講並唔多方法既野但唔係用係呢個位

我自己想大家唔好一見退休警察既建議就9衝啫
我意思係水路
新聞已經講左話因為全日得一個人即日買機票即日飛 所以比班狗鎖定左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞