其實點解飛機拉到人,我好相信係因為佢買即日機票

235 回覆
380 Like 32 Dislike
但藍絲會做呢d鳩屎野一d都唔出奇
退休警察

你覺得佢會呃咗你

跟本個日藍絲channel篤曬佢樣,好似連名都有

走到係bonus黎

唔應該話佢咩即唔即日走
即時攞難民身份至少搏佢唔會迫你返香港
放寬部分人 但無台證上唔到機
照搞台證先
特殊情況點都批俾你
最緊要打個個熱線

以我所知有人咁走
其實都諗緊可以去邊潛幾日先再搭
但過多幾日隨時連個名同資料都起埋出嚟
係飛到某國既海關再check (國泰機)

同埋離港前會有電話打黎問好多野
你指台灣定香港個office先
無記錯而家搞台證好似無得上網搞 要去金鐘個office 但7.1個日個office無人
其實我唔知係咪海關(冇留意)

個陣走得急,總之太急問機票即飛會有人check
咁諗都唔洗諗,一定係你
退休警察有咩問題
唔好下下聽到消息來源自狗就屌啦,學下對事唔對人
就係見佢做過狗我先請教下佢點樣避法最有用,聽完都覺啱所以先分享下。
定你覺得有邊到唔啱可以執靚啲個避法,我都想可以再做好啲。
另外,我講左唯一擔心嘅係行事時身份敗露比人限制出入境,我無講個義士應該留幾日再走,只係想提下如果做完野要留係香港避幾日點避。
both
係香港打香港
係台灣打台灣
據報導係一早pack好晒野, 唔可能係即日買機票,
而 CX 本身屬香港藉, 未落機都被視為香港領土,
所以離港唔好坐港藉同支藉班機
狗依家都係咁混淆點解拉到手足既消息來源

我地就係咁曝光點走方法

有專業知識,咪同某團體講

唔好通曬天啦
再加上而家又疫情 飛場真空。。唉 真係唔好彩姐。
我都覺得係
根本依家肺炎會搭飛機出國嘅香港人係好少
仲要係後生,無行李,即日機票
可能得佢一個Tim
我相信唔係得佢一個買即日機票, popo有無諗到要check 知道點check 又係一個問題。我估係國泰有人為功績,主動向國泰高層會報, 國泰就搵狗入機場捉人
唔得, 有紀錄
航空公司要你喺check in嗰陣時
check埋你有冇得入境
你到咗人哋國家
人哋唔畀你入境要航空公司負責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞