賭波賭馬咁多年輸左幾多?

194 回覆
64 Like 4 Dislike
賭波想贏一定要過關
單頭冇肉食上得慢
學生應該夾夾埋埋輸咗100K
講咩都冇用 中先係王道 比幾高水你 成日唔中都係死
試過一個星期日 連輸11注
又試過一個星期日 10場贏9場

我呢個方法真係睇個人同操盤手夾唔夾
咪跣鳩人啦 連輸三場周時有

同埋大把人追到嗰一萬大把人會忍唔住想贏番呃自己贏番就收手 但其實最後都會輸哂
如果賭錢真係咁簡單數字遊戲就唔會咁多人輸啦 賭錢就係講心理質素 唔通真係講睇得準唔準咩
再輸咪再借 點會咁唔好彩一直輸。
連輸3-4場係好輕鬆
試過一個星期日 連輸11注
又試過一個星期日 10場贏9場

我呢個方法真係睇個日同操盤手夾唔夾
點樣買馬先好 成日正q副q 鐵三角 蝕到仆街
膽個隻買埋WP 之後再買連贏拖
從來唔買位置Q/鐵三角
18歲開始,,就27歲,負債50萬,0儲蓄,用嚟賭,還債。。。接近輸咗有120,130萬

賭咗2年,上年輸緊萬幾蚊,今年買馬正數6k。每次張飛唔過500
最開頭都係五十一百咁賭 之後贏左發覺唔抵 嗌左成90分鐘 先得幾百蚊 越買越大 初初真係係咁贏 會mark低 每日買左幾多 之後開始輸 急於追數 無哂紀律去記數 而家輸幾多都唔知 淨係知係咁輸
150k左右
波70-80k
馬 20k
過海50k
六年左右
玩熊咁勇敢
紀錄 介賭不投注!
1. 利物浦下盤 @1.71 $10000 LOSE
2. 馬體會入球大 @1.85 $10000 WIN
3. 李斯特城上盤 @1.90 $10000 WIN
4. 阿仙奴下盤 @1.86 $10000 WIN
5. 國際米蘭上盤@1.82 $10000 LOSE
6. 巴塞隆拿上盤 @1.94 $10000 WIN

中4輸2走0 = +$15500
今晚又輸咗2500蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞