賭波賭馬咁多年輸左幾多?

194 回覆
64 Like 4 Dislike
紀錄 介賭不投注!
1. 利物浦下盤 @1.71 $10000 LOSE
2. 馬體會入球大 @1.85 $10000 WIN
3. 李斯特城上盤 @1.90 $10000
4. 阿仙奴下盤 @1.86 $10000

中1輸1走0 =-$1500
好彩最後冇事,但我知唔係次次好好彩
試過贏一次25萬,但總結暫時輸60 幾萬
有信念就會贏返
起碼10萬
最大1000蚊注,次次都係蠃完就倒輸,幾k左右
連輸3-4場係好輕鬆
上屆歐國盃 打到決賽一場都冇贏過 輸左20萬
紀錄 介賭不投注!
3. 李斯特城上盤 @1.90 $10000 WIN
4. 阿仙奴下盤 @1.86 $10000

中2輸1走0 = +$7500
紀錄 介賭不投注!
4. 阿仙奴下盤 @1.86 $10000 WIN

中3輸1走0 = +$16100
當你見到係咁win都唔心動買波既時候就差唔多戒到了
試過連勝好多場 亦都試過連輸好多場 所以冇咩特別

仲輸緊30萬
好撚勁
負碌,多數都輸,唔敢玩了
其實賭波真係好儍
d賠率咁低,除非你咁勁成日大注中波膽
賭馬就唔同 易啲贏大錢
捉到冷腳,Q位置Q都好好分 又唔洗買好大
紀錄 介賭不投注!
5. 國際米蘭上盤@1.82 $10000
6. 巴塞隆拿上盤 @1.94 $10000

中3輸1走0 = +$16100
紀錄 介賭不投注!
5. 國際米蘭上盤@1.82 $10000 LOSE
6. 巴塞隆拿上盤 @1.94 $10000

中3輸2走0 = +$6100
賭左十年應該輸幾萬
頭一兩年玩世界盃同美職輸最多
近幾年只玩十蚊
波好小買

馬仔場場買。倍率好過波
中一條都回本。2條就賺哂
全中 波輸左好撚勞氣
馬唔中預左。爆中幾十倍都好開心
有朋友打去戒賭熱線,佢問有冇借錢賭
話冇之後佢都唔理

百勝龍我捕左好耐
認同
追數靠賭波
贏錢靠賭馬
幾百萬
狗會acc開咗11年半, 因為果時被罰$所以揾狗會幫我交, 而狗會真係幫我交咗之餘仲有多4.5K。直至今日, 扣番淨贏, 一共大約輸咗12K左右
" 輸$皆因贏$起 " 呢句嘢真係冇撚有錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞