[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (37) 海豚寶寶暴走中

1001 回覆
11 Like 11 Dislike
https://theqoo.net/1519731869
A comprehensive timeline of Oh My Girl and IU moments (not a full archive, of course since there’s a lot)
第二張
你好呀
呢度越嚟越熱鬧
呢幾日好熱鬧
歡迎
唔係回歸期都咁多嘢睇
歡迎Miracle
7月25號Dream Con有OMG
https://drive.google.com/file/d/1MLbR-tld7B29SS4OED3M51ykrDWPj0Wr/view
終於搵到高清Destiny舞台
雖然係放送版有reaction 但mnet冇出呢首嘅4K fancam 同埋佢清過youtube好多 所以都值得收藏
希望到時見到呼呼
到而家都好似唔見有啲咩後續消息
真係好可惜destiny無個人直拍同團直拍
呢場每一個成員都好值得仔細睇 個舞台效果又係勁有氣氛 好想整體咁睇一次
如果有直拍真系好經典本來個舞台唔系睇得太清楚d舞步
係 冇得成個台咁睇真係幾可惜
好想仔細睇套舞同埋舞台效果知道佢地參與左咁多舞台設計之後更加想認真睇啲detail位
好認真睇先睇到沙沙最尾上場係幾時入去
大神上水
你咪大神囉
好似話Join左Mnet個YT Membership嘅話 有Guerillag嘅直拍睇 有課金嘅可以去望吓
利申 冇課
沙沙ig 162拍出180嘅感覺
課咗 I’m ready I’m ready
背脊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞