千其唔好搵馬鞍山新港城美聯aa9 Jay Cheung 睇樓

168 回覆
349 Like 5 Dislike
幾百萬買層樓,點會搵個中學生買
好彩佢發爛渣,否則揀岩左比佢開到單就大鑊
似鬼打鬼
我唔會打啲MK,幫佢出名廢事大家好似我咁中伏
已投訴到地產代理監管局,MK 仔你等收皮啦,返屋企學多幾年控制情緒先出黎做野啦on9仔
推一推
免大家中伏
又推一推

MK Jay 你今日有無呃9 d客呀?
TLDR: 見到卡片係中原AA 將軍澳君傲灣分行 自己睇路

呢隻中原AA會同佢team嘅人夾埋
話回幾多比你都係吹水

唔知係咪比人投訴得多 中原AA資料庫已經search唔到佢
大家自己睇路 唔想再有巴絲中招

張耀權 Lucas Chang
E-398081
將軍澳區

張相同真人唔似樣 一定要睇卡片同狗隻編號
師兄咁岩,中伏既又係姓張
後生AA真係好少正常人
都有既,但機會率真係極低
好似條仆街Jay Cheung咁,自己情緒都控制唔到,點做aa,你一味介紹d垃圾盤比人,唔係你介紹得多就有單開,係要介紹個岩既盤。呢d 後生仆街aa9剩係想搵快錢,搵佢睇樓真係浪費生命
不過唔怪得佢,中學畢業就做aa,字都唔識多隻,都唔方會識控制自己嫁啦
我記得仲有個最好笑既地方,係條mk仔 會笑其他地產d人,唔知做乜9係個客面前屌9 隔黎舖中原利嘉閣d aa,話人地又廢又剩介紹d垃圾盤
又笑9佢自己老細客都無,話仲多客搵自己睇樓多過搵佢老細,我心諗你好好咩,咪又係一隻廢到連牌都無既aa
真人比幅相更柒,柒無可比
新港城美聯有個靚女aa 咁都唔搵抵你死啦
lm
係咪又係個間分店?
條MK Jay 講過話佢有個靚女同事好多客好多單,唔知係咪你講呢個
睇住條 aa9 個樣咸咸濕濕咁講,真係有d嘔心,個位靚女aa小心d啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞