千其唔好搵馬鞍山新港城美聯aa9 Jay Cheung 睇樓

168 回覆
349 Like 5 Dislike
呢條mk仔,得中學畢業書都未讀好就想做aa搵快錢
無牌就帶人睇樓,仲呃人話已經考到牌,睇你個款都係考唔到牌嫁啦,個試對你黎講一定好難
前幾日仲推薦埋d凶宅比人,比人踢爆左就發脾氣屌9返個客,屌到成個新港城平台都聽撚到,話個客乜撚都唔識,唔稀罕你呢張單呀嘛
呢d垃圾aa收撚皮啦,出名啦你而家

大家去打聲招呼啦
分店:新界馬鞍山新港城中心2樓2301號舖
條mk個撚樣
係見到後生AA都唔好搵啦, 10個入面9個都係廢柴MK, 你呢個直情倫敦金樣啦
M記收銀?
睇佢個樣
會跟佢買樓都弱智
今個月開單未?
你覺得呢d 垃圾aa會開到單?你去分店探下佢,肯定日日坐係到無野做
跟左佢睇樓,都發覺個智力有少少下降左
中學生樣
我都試過搵左個細路樣 似19-21歲
又係乜屎垃圾都推比我 講明唔岩仲係咁打嚟
最後block左算
其實呢d 死𡃁仔,乜7都唔識,學咩人做aa,佢地連牌都未考,點會知d買賣程序,平時已經唔讀書(讀得成就唔會做aa9啦) ,美聯train佢一日半日就識去sell一間幾百萬既樓?識得哂d買賣程序?
呢d死𡃁仔都係做返保安跟車算數啦
Yes😭😭😭
夠16歲未?🤔
應該18都未夠,所以以為呃人就賺到錢,介紹啲凶宅,點知比人發現兜唔到就發爛渣
外星人?
講多少少吖
其實都係aa嗰啲呃呃哄哄,咁我買樓緊係揀間岩,唔係為左條aa9要開單亂揀

咁佢介紹幾個新港城附近的盤我都唔岩,仲有個係凶宅(上網查到),但佢話個住客唔係係個到死唔計CLS我緊係話唔考慮啦,點知佢唔知痴咗邊條根,無啦啦發爛渣,啲死MK控制唔到自己情緒就咪撚做customer service 啦垃圾
買樓點會搵呢啲濕鳩細路仔
係,今次真係我on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞