勞力士無止境(Rolex / Tudor) 討論區 32

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
會唔會刷到薄左?
如果係我就一過保養就mit左佢
Rolex Will Be Releasing Its First Watches of 2020 in September
"After announcing in April that it would delay the release of new watches indefinitely, Rolex has quietly confirmed to Robb Report that it will be debuting new models for 2020 on September 1 on Rolex.com"
https://robbreport.com/style/watch-collector/rolex-to-release-first-watches-of-2020-in-september-2934392/
反而想知 細小花㾗用刷金布 可唔可以刷掉
Rx7?
接受唔到痴膠
可以 詳情睇youtube 片
用果d 布仔刷走氧化層only 唔會刷到好薄
又唔係用機刷
用布刷 刷完佢會有polish 作用 仲keep 得耐
唔洗成日刷
睇反光就知 膠片既反光 同中間金帶既反光爭好遠
好似直頭少女仔入gmt
好好j ar屌
S&g果種vintage 真係好正 但seamaster配又潮到岀水
冇錯,依加戴緊

Another Seamaster
同事有呢隻, 同埋66&黑十,
平時淨係見佢帶66/黑十,
未見過佢帶呢隻返工
唔係話鋼帶唔靚 但真係未見過有膠帶係可以襯托到隻錶升一個lv seamaster真係第一隻
屌 可唔可以唔好咁靚真係有啲後悔入左Batman 先
呢隻水好多地方都有啦,除非你一定要行
想買大大 如果想入黑地 有咩舖頭好介紹?
依家好似連air king 都炒
掉轉買既話一定會後悔無入batman先
真心覺得呢隻反而唔襯鋼帶,佢另一款係尼龍帶,我諗住去專門店配返條
我問過rxxx rxxx 43000 ,係咪已經好平?
咁都有道理。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞