陳雲:我宣布退出香港社運

351 回覆
1048 Like 91 Dislike
你駁唔到就縮埋一邊啦柒頭皮
夾好哂啦一早
If he did not ask people not to wear mask on beginning of COVID19, then I think still more people will follow him.
Over the years, his opinion many times backfire himself... so who's to blame?
However, he did wake up many people in Hong Kong who are not aware of political matters over the years, including myself.
Anyway, we all have to move on.
公就我 ( 陳云根 ) 贏,字就你輸,輸打贏要啫,陳云根咁鐘意彈出彈入點會捨得退出或告退呢?陳云根遲早姣婆守唔到寡又宣佈出山

講就講到好理想 天花龍鳳
但就算香港地有100%支持城邦派
但現實(外部環境) 做唔到就做唔到
根本就唔好賴完泛民港獨 第二日就賴香港人高傲
根本同香港人支持定反對城邦論係無關係
事實就係中美都反對城邦論囉 爭取唔到佢地
陳雲又扮咩中美的座上客
講中左即刻嬲撚到
聽日復出
同意
城邦論個問題唔係佢個願景好唔好
而係現實中根本實行唔到
共黨唔會比時間你去搞咩華夏文化
美國亦再冇機會比中國人
成日FF中美和好
仲差過本土派冒死一博
依家咪又係有網台
政治智商
陳雲講真話係難聽d
要虛心學習
扮訓既人叫唔醒
泛粉

迷雲傻鳩必用字眼
一切都係實力對決
香港文化、科技實力減弱
就預左有今日
我覺得倒返轉喎
香港人唔需要你,一路好走
唔識就睇城鳩論
彈出彈入..
有冇證據?
Btw 去一轉佢Fb睇啲comment啲人禁入去睇
一係大毒撚 一係啲阿叔
我一定信佢地係高智商
蛇型走法呢啲常識野都拎黎講
孟加拉效應
笑撚死 平時只識內鬥玩分化
玩到成個陣營崩潰啦 敵人殺到黎就拿拿聲跳船

決定前聽一聽
https://youtu.be/y7yRDOLCy4Y
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞