陳雲:我宣布退出香港社運

351 回覆
1048 Like 91 Dislike
咩光譜?係咪港獨光譜?係咪即係帶頭搞港獨?
國屍表示終於立到國安法完全歷史任務,可以功成身退
祖國
無撚用
佢同話退出連登 個班癡線佬有咩分別
青山派掌門
想縮
共産黨第一個拉你先喇
放心啦,有何志平係度陳云根唔駛驚冇事嘅

仲有時事評論喎。
又玩彈出彈入,無人想知呀
驚死就講啦屌
陳云根身為中共座上客俾中聯辦點名成功上位他應該感到榮幸先啱,唔好縮呀陳云根你講過永續基本法係貨真價實的港獨唔好俾人睇死呀

睇住班老屎忽點樣花式跳船真係搞笑
屌 個個都跪低奶共
熱狗哭喪未
考唔考慮下跟住國師一齊退出
笠水
中港區隔又係佢
中港共榮又係佢
反美又係佢
港送美又係佢

佢大包圍 乜都講晒啦
陳雲套港獨同宜家主流港獨 係做法方面完全係南轅北徹,
宜家本土運動已經被泛民偽港獨搞到爛哂,主張用激進外交,「要求」外國幫香港獨立,但係又唔撚知西方社會係玩條約政治,從來無打算推動香港獨立。加上香港本土根本無軍事能力可以對抗中共,結果越搞抗爭咪壓迫越大囉,咪國安法之後咪共匪洗腦教育囉,全天候監控電視。
宜家D人笑鳩陳雲,足以證明香港人係抵撚死,去到宜家仲玩緊全民遊行,政治智商低過絕對零度,香港人被上帝毀滅係必然既事。無知自大打飛機。
搞港獨就係搞港獨,你用咩方法都好都唔會影響搞港獨呢個事實,你唔係話改下其他做法大陸就唔知你想做乜下話,只要你任何做法會令香港成為一個獨立嘅政治實體,大陸都會出手搞你,唔會比你玩溫水煮蛙,仲有,2047年佢會完全接軌,洗腦教育必然會喺2047年前逐步出現,國安法或廿三條亦都會緊隨其後,只係衣家提早,要記得中共係無賴呀,你仲發緊夢諗住玩嗰啲野行得通,連中共係無賴嘅人都唔知仲話帶領香港人
一齊去陳雲fb同佢D信徒玩回力鏢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞