[不起眼女主角培育法]小說/劇場版綜合討論區9

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
不要再說了
包朱古力肯定已經溶晒
最記得有條友著學姐痛T上台拎朱古力
即刻比Jarvis串佢dd
仲未有圖睇 等下先睇吓點
忠實惠黨就抽唔到
反而啲臭dd就抽到
唉不要再說了
唔同既點解
最一開始係電車到惠同倫也對話個首
如果我開個TG GROUP傾動漫
有無人會join
3人成團
守備範圍唔同嘅話其實無咩好傾
我都有個go講d小道acg野

有冇人有興趣
我ok
+1
lm
未呀等緊翻譯唔識日文要等多個幾月先有得睇
咩叫小道
我主要睇校園戀愛/輕改/漫改/王道戰鬥
出名既作品多數有睇過
除咗傾動畫漫畫,仲有d 業界八掛
d唱片公司出$谷自己人 配主角
動畫公司財務報表
d聲優人事野
TG GROUP?
我有興趣入
已留
我係因為中意嘅男仔推薦我睇 我先睇
前年睇完動畫 今年有劇場版
睇咗兩次 去到eriri攬住學姐喊嗰到
真係好傷心
好想自己都好似學姐咁 拎得起放得底
做好自己 等對方永遠追住自己
利申:學姐黨 A0毒撚
Gay
學下學姐主動出擊
好難呀 都知自己冇機會
學到學姐咁堅強 已經覺得自己好叻
咁樣既關係唔對等好似唔係咁好,因為Eriri既關係同倫也自卑,由鐘意變成只有崇拜(唔知有冇理解錯)

點解唔係學惠同對方一齊互相支持,互相努力,我諗應該好多人都係想另一半係咁,男定女都係
Yo,連埋Icetail 都收番了
翻睇咗一二季先發覺學姐真係好慘,
因為心思細膩,先發現倫也成日下意識將對惠嘅感情投射係遊戲上。
自知無機會,去到第二季中段直頭放棄埋。

順便講下惠同倫也嘅感情線,
我覺得攻略惠嘅重點係睇你幾重視佢,
由倫也要佢做女主角開始,一直都係擺佢係心目中嘅第一位。
就算倫也同其他人互動,其根本目的都想將巡璃(惠)塑做成人見人愛嘅女主角。(換係其他人角度睇倫也,佢真係好仆街下
惠都係因為知道呢點,想回應倫也嘅執著,先一路陪佢顛落下。

到那須事件,倫也完全將惠排除在外,一方面動搖咗惠認知上自己係倫也心中嘅地位,另一方面都忽視咗惠對社團嘅感情,先爆發冷戰事件。
到後黎倫也醒覺自己衰咩,點出惠對社團活動嘅悔恨同投入,俾惠重新知道倫也係幾咁重視自己了解自己,至解開心結原諒、鍾意上倫也。

對倫也黎講惠唔似學姐同err咁特別,可以平等、無負擔咁交流相處。倫也知道只要佢唔對惠放手,惠就會一直係佢身邊。因為佢對惠係一心一意,所以佢先夠膽暫時放低惠去幫學姐同err,確信自己嘅心意會打動惠同獲得原諒。

對惠黎講倫也都唔係咩特別嘅人,只不過係一個怕受傷同需要人扶持普通宅男。正因為兩個對等,兩個先可以係埋一齊。正因為兩個可以互拓信任,兩個先可以相愛。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞