[跑online]集中討論區(7)-負皮無聲出

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
淨係換鞋都夠
同埋想問個瓢值唔值得換
25%成功我換左6個全部都失敗
邊度㗎點解我搵唔到嘅
wtf 我靠個1日修黎吊著啲裝
係就快,我頂唔住喇
我覺得留蕎麥花換罐會好D (係鬼店特殊分頁用10花+100幣換,100%成功率,唔係日日有)
感覺上要草哂三套頻裝 頸巾同燈籠係limiting factor
幣就日日派唔會缺,一階裝可以就咁換,其他兩個材料惡鬼標誌同寶珠碎片都無個罐咁難出
就算抽中個罐,仲要好彩中到巾/背各兩件 罐又唔係易出喎 所以有得直接換緊係換
wtf 有得直接換到罐
上次直播派個罐抽得2個碎片
假設我唔換扭蛋個ss面(唔算勁 最緊要同我宜家用緊嘅炫光閃耀面能力無分別咁濟)
係咪應該將所有第一彈扭蛋幣(1xx個度啦 為左抽寶石箱)
全部換晒花
定係之後有得唔同ep扭蛋幣互換
第三彈大獎應該有對能力相近嘅sa翼
點樣有蕎麥花
我忽略左傭兵
最後去扭蛋 然後換幣再換花
想問個獎勵係咪淨係出到tr架咋?
扭蛋都可以換好多花抽到福袋都唔會覺得慘
我未見過TR外既野
儲下先啦 又唔急
急需要先用黎換花
好可能到活動後期你就會多幣得濟,想扭齊D頭獎
啲人點會知
依家聽到佢話係幫補底唔係直接派已經覺得係合法架啦
永遠都話係最後幾個 但賣極都仲有
照咁睇唔會多幣得去邊
利申得2件ss唔想買點
馬上衝去換鞋 但未有花
去扭蛋機度有兌換店
第二頁有得用5個扭蛋幣換一朵花
其他三個都算__火鞋真係必換
睇定d先啦
講緊成個鬼鬼鬼鬼()有4個episode
兩個星期更新一次都兩個月啦
同埋要換就揀裝黎換
唔係必須咪唔要佢
正常人唔課金換唔晒係正常架
如果唔係課金大佬比錢為乜
頭先開10粒守護神珠 1件ss都中唔到
換左火鞋了 勁靚
Frontier頻我去到中期先玩 無課金都夠材料換/扭哂所有野
不過無換哂 因為有萬幾幣拎左去扭寶石箱
咁好
我感謝祭開始玩
真係啱啱好換到兩部機嘅野
仲要加埋最後幾日驚趕唔切開左兩個分身送禮先趕得切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞