★J慧中時間又到了!(143)

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
國安法後老貓敢唔敢開新post?
英國佬包容

u see see 4 大探長,好後期才拉
最好買外國VPN,surfshark可以好平

最平呢個優惠碼,只係軟件台啲友話有時連接唔到之類,冇用過唔肯定,如果唔買,我開個比你,會PM 你,我嘅VPS
始終係走左一大圈, 用慣左就無問題
用JP/SG server,SGOK喎
研究下先
13蚊都畀到嘅
why know? u 同佢夾過band?
surfshark 近排多咗 connect 唔到
佢 keep 住寫 connected, 但實際無 connection
人手 disconnect, 佢再 connect, D notification, email 就即刻彈返出嚟
霍英東都冇事啦咁講

禮崩樂壞你慌唔會有四大探長2.0
369 /24
買定當轉Netflix 區都有得諗
所以話

you need more 跟4獸 & 狙貓幫學習

你對世事的洞悉解構能力is 不足
台灣我估最安全
屋企Router 壞咗
有冇咩推薦?
用緊1000m上網
牙石,netgear 7000以上model no.
no more IT thing after 7-1
其實冇所謂,你connect咗就係AES-256-GCM 加密,軍用級別,nordvpn 冇log嘅,而且IP唔係你一個人用,根本唔知邊個

一般以OpenVPN UDP connect 會好啲嘅,如果要更隱蔽,就用佢嘅double vpn,但會慢啲,記得用佢嘅DNS CyberSec,blocked廣告之餘肯定係用遠端DNS解釋域名,否則本地ISP會有DNS記錄,iOS 嗰啲冇得set嘅
IT never die
南極(參考希特拉)

close soon
asus rt-ax56u ,使用中, 500呎正常單位夠cover, 價錢1000有找,深水埗黃金腦場有
此post只會塔U
今日開始唔好用香港server,要視為支那一部份,已經唔再安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞