★J慧中時間又到了!(143)

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
有咩用?自己由網買平好多
國安法熱賣
喺路由器開VPN Client 連接VPN,就全屋裝置都係經VPN出去,唔需要喎
好似我咁15年話休息吓先,休到而家
老貓應該多謝我哋舊年叫佢購買VPN服務,唔係家陣隨時食炒價,佢一啲都唔感恩,仲經常造謠生事,very evil like Chi na
nordvpn嚟,佢出殘體係因為佢iOS語言設置係殘體,app就跟iOS系統預設語言,由於nordvpn app 冇繁體中文,iOS 設置係繁體中文就會出英文作為預設

老貓經常打殘體字,用蝗語眾所鳩知
vpnhub 我有,免費只可以用US server 一個,而家有冇取消唔知道鳥,已delete app好耐
老貓舊年成日話VPN no urgent need,之後走去買,口不對心,人格分裂,支鬼本色
發覺老貓經常中回力鏢
Just like 小粉紅成日中鐵拳

支鬼性格match
又係傻嘅,香港有好多山,你守得幾多個?

老貓表示:
出唔到貨
vicf又跌價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞