三峽出事 我哋要買兩邊

119 回覆
329 Like 29 Dislike
叫七婆快啲上去關心下啦
唔洗哀悼中國人咁誇張ge,整d活動譴責支共草菅人命,要求支共向死難者道歉咁就得啦,咁樣仲可以撚埋d小粉紅
呢個都係好方法,雖然都感謝中國班支持香港嘅自由派,但仲未夠力說服我要廣泛咁愛晒中國人....不了
中共受災之際 國際嘅制裁好可能冇咁出師有名
連燈有力量!大家一齊入黎祝福三峽大壩
https://lih.kg/2075502
老閪都狂𨳒中共當年起水霸 , 而家累死一大班人
咪撚再推呢個on9燈post
今朝訓醒咩事都無
唔係要你愛中國人,係叫你利用班死咗ge中國人,佢地死咗係比到好大空間我地借題發揮,賴落支共到,推動全世界人反共
政治就係要唔理自己咩感受,淨係睇某件事對我地有幾大好處,就好似李文亮咁,佢係護旗手都好,佢死咗對我地有好處,我地就要攞嚟利用
其實好簡單
反國安法=支持言論自然=救人
認同,個界線要掌握得好,否則唔小心歸咗邊就未必係件好事
好似樓上有巴打提過「中共作惡 人民受難」呢類就十分正
Agger 沉痛哀悼真係做多咗,嗰啲嘢自然有大愛嘅老一輩/支聯會去做,連登仔唔使特別扮

不過爆咗先算啦,唔覺得佢會爆
其實已經試過 - 運動初期 Daryl Morey 支持香港人跟住俾LBJ 話鳩佢嗰時連登有個post n-word前 n-word後俾人cap咗圖上Twitter再配埋英文翻譯
邪惡中共既三峽水霸引發水災,令大量無辜平民受害
推中国盲目建水壩嘅禍害
除咗害中國人,仲令到湄公河下游國家缺水
連登仔發comments whos fucking care?
你幾可有見過藍絲攻擊連登d反人類post?

左你老母,最撚憎左膠,更加憎扮嘅左膠
死減幾千萬人先再講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞