[生子當如劉馬車] 劉馬車強姦罪成 又要係大陸坐幾年

534 回覆
1112 Like 12 Dislike
將其生殖器從邱某某臀部後插入
即係屌屎弗?
我理解係從後磨閪,非屌屎忽
上訴人(原審被告人)劉某軒,2016年9月27日因犯強制猥褻罪、猥褻兒童罪被深圳市福田區人民法院判處有期徒刑二年六個月,於2018年9月27日刑滿釋放。因本案於2019年7月15日被抓獲,次日被刑事拘留,2019年7月31日被逮捕。現羈押於深圳市南山區看守所。
指定辯護人陳某文,廣東執一律師事務所律師。

就咁睇佢寫 判兩年半姐係三十個月 實際坐左兩年 姐係有兩成假期
可能實坐返33個月 姐係兩年後既呢個時間可能就出返黎
自膠

大陸還押緊都會計入刑期 姐係原來冇假期
條撚樣放咗出嚟時咪成日叫,你估東南亞啲女真係佢溝返嚟。

支那又話嚴正執法,屌埋先三年(當然佢似乎硬唔起,否則支那式判詞應該會寫埋磨擦射精),香港有插過就肯定唔止三年。
點解唔用我識何君堯做抗辯?
扔落公海算啦
大陸有得上訴咩
上訴睇佢講話同條女有感情基礎,真係好似丁蟹,痴撚線(雖然痴線係事實)
蓋清有經驗?
做錯事勇於接受刑責,榜樣
素股?
素股
关于一审是否剥夺刘某轩辩护权的意见,经查,刘某轩在一审庭审中表示不请律师同意自行辩护,亦在庭审笔录中签名确认
抵撚死,十足丁蟹以為大義在自己手,好可能佢以為用愛國愛港情感勒索,搏有得因為自己又反佔中又撐警撐送中條例而無罪釋放
拎去google translate 改做正體先拎上黎啦
中出即飛純粹當條支那妹發洩工具
啱啊 睇咗頭幾行已經唔想睇
大陸強姦都係坐咁少?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞