[生子當如劉馬車] 劉馬車強姦罪成 又要係大陸坐幾年

534 回覆
1112 Like 12 Dislike

你條死仆街死八婆食屎狗
條友真係好鍾意食監房飯
馬車: 無犯法洗乜怕?
佢真係好開心
https://youtu.be/hfmRjNegSWo

呢條岩岩出冊片先正
香港joker
本身d同事通知左條女屋企人一齊搵
好似係佢地發現 instead of公安
如果佢屌完繼續留係間房到未必會告鳩佢
26,27左右啦
求TG
睇多次15號應該俾佢保釋,31號先拉
佢如果唔係衰左, 幾時輪到西門敬出黎選
個作者好似內文太露骨,有搞細路情節,但都唔應該判咁重
屌,又話死鳩左
條友仔真係癲嘅
咁樣夾硬執屍都有
呢單真係睇幾多次都覺得好痴線

深海先生初審判決+事情經過整理
https://www.ptt.cc/bbs/YuanChuang/M.1558330287.A.3FF.html
屌佢仲係廿三歲
唔算 ,強姦要證明到發生性交、同埋主犯本身有意圖去強姦人
好可能係馬車冇帶套+條J太短入唔到個洞所以搵唔到證據證明佢想強姦

强制猥亵、侮辱妇女罪与(普通)强奸罪都是侵犯妇女身心健康的犯罪,在客观上都使用了暴力、胁迫或其他方法,二者的区别表现在:

(1)客观方面不完全相同:前者是对妇女强行实施性交以外的猥亵、侮辱行为;后者是强行与妇女发生性交。

(2)主体不完全相同:前者的直接正犯既可以是男子,也可以是妇女;后者的直接正犯只能是男子。

(3)主观故意内容不同:前者不以强行奸淫为目的;后者以强行奸淫为目的。
D字 難睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞