中國就係要呢種發言人才

243 回覆
2041 Like 13 Dislike
https://youtu.be/3fHtjyNGyYg

牆內已被刪
咁夠薑
已經唔算含沙射影
係直線抽擊
豆子
臥槽,陳翔六點半還真敢拍啊,外交部風格淋漓盡致,這是不想在國內混了嗎

擦邊球式諷刺當權者方面高過某RTHK節目幾班
幾似某國家外交部講既野
玩命
佢地YouTube都刪左條片比較想知強国人點樣評論
條script 好多年,(夠膽)拍出嚟就真係第一個
下一個問題
口交部黎
直接抽擊
人大了,笑笑下便哭了
呢幾條支那友整容都唔掂

願主保佑佢地

借個位
正視聽:若抗爭方向不隨局勢改變,只會無謂地損兵折將
香港街頭抗爭目標,亦都係街頭抗爭最大效果;“攬炒”已經達到,今次搞蟈安法其實仲攬炒過上年出老解。
宜家跟著落黎就係引渡全球政府同議會(尤其美國)對付支那以及滅共,所以大家重點應該著眼帶出清晰民意授權比各國政府做野,畫面靚+全球廣泛報導(類似反蟈安法銅鑼灣自由行)係最理想,用選票帶出民意亦十分重要。

大家要小心五毛、熱狗放負風向:美國唔會幫我地(舊年年尾)-》英國係廢國無用架(今年年頭)-》歐盟奶共唔會幫我地(宜家)

大家要記住,香港生路只有一條:救香港人+攬炒促進支爆+重建香港。沒有支爆,香港獨立或者歸英等重建方案全部都係痴人說夢。

未來幾個月至支共瓦解期間大家要做嘅事:1.走資2.全球救生艇救手足加有細路既黃絲家庭(細路是重點,香港未來棟樑,正如今時今日d前線義士,咪比佢地洗腦變小糞紅,否則香港係真正玩完)3.比足夠民意授權,敦促美國以至各國凌遲式消除香港作為支那獲得外資渠道,包括但不限於:禁止美國個人或公司投資港股,暫停接受香港用美元結算等等4.最後就真係等支那自己爆
一生一次的言論自由
佢哋gg了
間中有睇下今次要GG了
睇咁多次笑咁多次

佢頭兩句講完仲要笑笑口先仆街
一撚樣
好癡線 push
https://www.youtube.com/watch?v=KA3rWOmeYx4

個感覺好似
係咪同一幕後整
係有料到
哇,佢哋做到好大架啦喎,受左咩刺激自殺
好撚正
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞