踢爆港實測等由中共控制的媒體

847 回覆
2056 Like 22 Dislike
想多啲人參與行動?

要記住嚟場革命唔係淨係屬於後生仔
四五十歲既人多數淨係上fb 佢地好多時都想參與行動 但又唔知有咩日程

我地有咩可以做?

1)我地要多啲係fb唔同post下面瘋狂洗版行動文宣
2)仲有要係街不斷airdrop啲文宣俾人製造抗爭氣氛
3)隨身袋住啲文宣周街貼

唔好淨係依賴文宣組
頭兩項都係零成本
你唔係唔做呀嘛
繼續批鬥到得返紅媒紅youtuber紅KOL
同感
不過唔知狼少被炒
好似樓上咁講,佢真係有轉藍嘅就吹雞拆佢台都未遲
但係宜家咁樣批鬥同路人,係咪要KOL100佔據曬youtube同其他新媒體先安樂?
其實港實測同港呢d既員工好撚明顯係黃!你可以屌東方,但係唔該尊重下手足!!!
佢地至少有spread 開黃圈的資訊出去,罷食藍店、支國貨,唱「願榮光歸香港」....

你哋可以選擇unfol,dislike,不過唔好人身攻擊佢哋。[b]唔撚好再比我見到班黃Nazi,影撚衰曬手足

btw,用對家d錢黎spread開黃圈d資訊同文宣,唔撚係仲高招咩
班打手 唔敢回狼少比百份炒單野
一味成班屈人鬥黃洗post

起好雞棚咪唔再需要狼少, 騰籠換鳥

呢壇野養唔少家庭, 唔怪得出盡力咬我
平時冇睇開呢d就點都有戎心

人地照睇都冇辦法
情況等同拎政府1萬蚊捐畀612一樣
唔明點解要日日鬥黃
push
點解佢畀人炒嘅?
???
好啊 以後唔洗採訪人喇 垃圾港實測
無人會受你地訪問
慢慢on99企街
杯葛tvb唔杯葛黨實測完全唔明咩標準
起好左雞棚會唔雞人?

話到時再反的會員我拍心口 保證到時實棄acc,大家搵唔到人追究
財到肛棍手, hehe兩頭走
點解狼少畀人炒嘅?
https://www.youtube.com/watch?v=1LBbYbVYp2I&feature=youtu.be

香港新聞淪陷Now Cable皆被空降換血 英駐中大使微信發文被刪〈蕭若元:蕭氏新聞台〉2020-06-20

傑出關公災難

關公最愛新聞節目之一NOW政情好可能被新新聞主管cut走

收到風,有線新聞管理層大改,節目方針都會大變
#傳媒逐間收編

https://www.facebook.com/傑出關公災難-1678608719047846/?epa=SEARCH_BOX
咩紅媒黃心根本唔work
搭好棚實雞人

半年前我都講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞