我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(2)

1001 回覆
47 Like 27 Dislike
thanks悠二
請你食白汁腸
唔記得 又係個咩目前出現錯誤之類
thx 但我想問 點解條ram本身係3200 但都要入bios開xmp
老母板chipset 本身預頻冇3200
所以要用xmp 果d default profile 超,好似係咁
3300x上b550把撚咩

1 x [砌機優惠]AMD Ryzen 5 3600 + Gigabyte B450M Aorus Elite + ADATA D10 3200Mhz 2x8GB
價錢:$2,699

1 x [砌機優惠]Kingston A2000 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$970

1 x Gigabyte GeForce® GTX 1660 SUPER™ GAMING OC 6GB GDDR6
價錢:$2,139

1 x FSP RAIDER II Series 550W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Be Quiet! Pure Rock 2 Black Edition CPU Cooler
價錢:$269

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,085
https://www.faroll.com/customize#MTI1OSwyNTQxLDMxOTEsMzIzNywzMzA0LDMzMDc
我裝左giga個RGBFusion2.0都改唔到燈 求救
有冇裝app center 去開個rgb app
Event Viewer搵返Bugcheck應該可以睇得返之前到底出咩stop code
(前提係你有等佢100% dump完)
有bsod minidump
其實呢個mon有咩好 新手一問
老細,落單時問你客服話插得落wifi card
而家部機送到黎,無位插喎,點搞法先
好撚㷫
平, 144hz, ips
冇等 乜有人真係會等?
想換rgb風扇 用緊8700k 1080ti
想問下有冇啲咩好介紹同大約點裝 唔該
求code/seed
悠二尋晚半夜搵咗佢拆咗喇
係 佢搵左我了
最後點解決
轉版lo
Thermaltake S100機箱係咪冇貨
呢個箱除左細真係覺得好鳩
根本連登仲勁過官方法奧客服
More
我只係知佢裝唔到280aio
官網寫明明裝到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞