(有片)香港女學生後樓梯欺凌案

491 回覆
940 Like 26 Dislike
德貞女子中學一定要公開交代

呢件事好嚴重,施暴者完全冇留手留力,用硬物盡全力打落受害者頭上,拍攝者更指示要打咩位,片中仲好似有幾位同學言語上欺凌,冇人幫助受害者或者叫停,簡直喪心病狂,無法無天。

受害者將有極大童年陰影,從而可能令佢性格變得內向或者抑鬱,甚至自殺,唔該安排好心理輔導及去醫院驗傷比呢位同學香港後生一個都不能少
講緊果班比人壓到埋身都唔反抗既人啊,攬炒又唔關佢地事,做咩姐你
push
我都好想比班學生妹打到仆街
Pish
唔係反唔反抗問題

係因為唔反抗, 比人發完脾氣, 就會容入到佢地圈子,
之後唔洗比人下得更慘。

好似黑社會收陀地一樣, 一條友點反抗, 只有復從
「誰大誰惡誰正確」MA
搞咩呢一兩年咁似十幾年咁出返咁多童黨
以前中學有個人成日比人蝦
一到小息就比人搬上枱除dum 出去班房
有時仲比人搶散銀買野食
直到有日佢忍唔住,拎起原子筆一野插左落一個蝦佢既同學到,流左勁多血call 埋白車,成件事先通左天
之後就冇人敢再搞佢
如果我係度,1打佢地全部都得
學晒 大陸喱D行為, 睇得TIKTOK,, 上得多深圳,飲得喜茶 造成
成班女毛都未生齊就學人欺凌
一個女同學冇可能還到幾個人手
自己諗下721831簡直魔鬼
今次真係 好嬲
欺凌人已經好on9
欺凌緊人喺度拍片仲on9
將欺凌人段片send比其他人又或者放上網,冇腦到死左去好過
咪講緊三四十歲壓到埋身既人唔反抗囉,你閱讀理解拎1架?
當人比人恰既時候係成個情緒都唔容許反抗,好似你講到咁易就全世界冇欺凌啦
打人嗰個醒目,用紙巾防手指模印
如果係狗女嘅話藏毒都可以被大波驊撤控
無撚錯, 你被人蝦唔撚出聲就戇鳩, 最好就要佢一世留低印記.
屌你老母玩欺淩. 最好報仇既片放埋上網, 呢 d 一定有人留底. 對撚住個鏡頭講每一個欺淩定必百倍奉還.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞