裁判官何俊堯:作供警員口供存疑

50 回覆
141 Like 1 Dislike
又一單濫捕
邊撚個叫何軍堯?
即係另一隻唔係香港黑警,係支那武警,所以出唔到庭
同單老屈到個教師入小欖差幾撚遠, 呢個官就咬實個疑點唔放
何官係極少數仲會用法律原則去質疑狗隻口供嘅裁判官 佢認為控方證據有礙點就直接放人 水官只係頂多講多兩句人話同判輕啲
某法官:警員口供1999證明無作口供啦
點解黑落做假口供都冇事
作故仔
而家個社會咁兩極化我地讚嘅時候對家都會投訴
反之亦然
所以唔關推唔推事
因為傳媒報得即係全部人都知
他與同僚前往卑路乍灣公園掃蕩,在男廁發現被告反鎖廁格內
去廁所鎖門係人都會架啦,你估好似狗咁提高隻腳就去咩
你瞓咗大半年
政府就係故意避開黃嘅陪審團
所以修例後發生嘅case(暴動、縱火之類等)全部都係喺區域法院審
區域法院一向係無陪審團架
太多單作唔得晒,而且作得到無破綻又記得晒咁多,就唔駛讀毅進喇
人地要拎就拎BC
講句唔好聽無入到算係咁
控方係有齊有物證
物證?手套、膠水、電筒、鐵鈎、六角匙及50支長金屬絲
呢啲所謂物證我屋企大撚把呀
你覺得係栽贓既機會大定拉到勇武手足既機會大
我好唔明點解你地咁中意否定勇武手足既存在
拉到有槍就話黑警栽贓
拉到整炸彈就話黑警扮既
潛台詞就係話唔撚關我事
they are not part of us
不割席?把口就咁講
我有講栽贓?我講緊呢啲野咁平凡點叫證物, 佢用所謂推論黎證明佢有罪, 前題假設佢一定會犯法, 但根本就唔可能, 你要捉佢只能夠等佢完事/進行中先有足夠證據證明, 呢啲工具先會成為物證, 如果唔係就係普通物料.
你呢啲傻仔最好都係返大陸啦, 呢啲邏輯嘅野, 你識條撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞