如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500 (5)

1001 回覆
161 Like 1 Dislike
有蕾絲就唔頹
著蕾絲胸圍餵人奶就好高尚
爭超遠,嗰啲先叫配搭⋯⋯
最叻講廢話啦,第一件鬆身裙佢話有2個缺點,第一係太鬆喇,我就即刻熄咗睇唔落去
佢個孕期係正運動期間,今次冇得賴啦
人地真係講到點穿搭,佢就講條褲腳有lace
在大「是」大非前,錯就是錯
笑死
本身幾鐘意睇佢啲片
覺得依個post為踩而踩 但一路又睇得幾過癮咁追post
睇吓睇吓開始覺得 你哋踩得好有道理
我以前都鍾意睇佢啲片
講緊係佢自己一個去韓國嗰排嘅片(好耐好耐好耐之前嘅片)
之後見到佢扮知性扮到走火入魔就越嚟越憎佢
佢對拖鞋有少少污糟咗
好唔療癒呀屌

https://youtu.be/Ch8tHqw9D2M
真係好尊重大家喎

遲下會唔會好似老泥m咁淘寶啲衫比蝦毛
飛住睇佢係咁讚對AM波鞋 對佢嚟講真係名牌就係好嘢嚟明明而家通街都係爭高波鞋 你話爭高波鞋好咪得,死要講埋個牌子
飛住睇佢係咁讚對AM波鞋 對佢嚟講真係名牌就係好嘢嚟明明而家通街都係高波鞋 你話高波鞋好咪得,死要講埋個牌子
所以佢之前個Chanel 袋一定唔係佢自己
佢對眼jm9
睇咗一半佢條片

差唔多套套穿搭個point 都係要俾人睇到你係孕婦

件衫太鬆身又話人哋睇唔到你係孕婦會撞到你

睇其他人share 孕婦穿搭 例如Sue以前條片 多數係share 點遮住個肚/顯瘦

hagone真係好知性呀
可能係假嘅好似之前佢d celine咁
咪係囉 要着到畀人知你大肚有幾難?着到遮肚/顯瘦先難同埋個個人身型唔同,有啲人三四個月着貼身衫都睇唔出係大肚㗎啦,畀人知你係咪大肚真係重點咩
條片好戇鳩
又話驚人哋睇唔到你個肚
又要顯瘦
咁你點呀大佬
同崠 老泥mmm1122 d女一樣
望見都不自覺皺眉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞