如何成為”療癒系”KOL! Alicehaha開網店賣一套淘寶餐具承惠$500 (5)

1001 回覆
161 Like 1 Dislike
可能佢覺得自己生完殘 唔想俾仙仙同Sona見到
但佢同個個mandy仲fd過cyncyn佢地
好似無乜見過佢同呢個mandy影相
其實我連佢邊位都唔知 係呢單野先知呢個人
咁著法一啲都唔療癒
高齡產婦look
呢d裙真係啱拎手袋仔多d
佢個puzzle 仲要係medium size
睇到就嚟背到出嚟
佢都暗地裡唔鍾意仙仙同Sona架喇 又成日串仙仙蠢 人地天真少少咋 跟住又唔抵得Sona老公有錢過小熊貓
其實puzzle bag 已經好易襯
咁都俾佢搞到時袋災難
點呀 亂9咁襯 以為咁多名牌著上身搭埋就靚啦?
好柒
成個怪物巨人咁,顏色仲要灰灰暗暗
加埋手袋同鞋,成個造型真係好柒呀
仲特登搵私樓做背景
窮酸大鄉里心態
真係鄧蝦毛慘,有個咁既呀媽
笑死我
條belt仲要同條裙個腰線唔對
條裙咁長,個袋又大大個
識唔識架,好彩佢無教人襯衫
一排無入黎 見到#1張圖
有人迫佢無奶都整戚風咩又係道公審
要用咪同身邊既人講定囉
最好笑係失敗後先黎講話含脂量高蛋白消泡
屌 有少少腦知唔得就唔會照用忌廉
死落街買奶 或者用個無奶既食譜咪得囉
真係on撚9 整開蛋糕表示得啖笑
同埋有戚風係會落忌廉整
整到石咁結論都係佢廢
蝦乾會唔會迫小熊貓拎埋部機入產房影,之後出片
然後比蝦乾公審拍得唔好
令佢做唔到事業型主婦
要生多個再嚟拍多次片
條裙係咪dior嚟?啲print有少少似 但似乎佢著乜貴野都搣唔甩陣寒酸味
Cyn間鋪賣嫁
之前同好姐妹Mandy輪流著住條裙幫cyn賣廣告
蝦乾整色整水加條belt襯到勁醜

p.s連蝦乾咁瘦削嘅軍訓model身型都carry唔到條裙
你就知Mandy講嘢有幾浮誇

我估唔會掛 佢應該唔想人見到佢生個殘樣
同生嗰陣真實一面出晒黎 一d都唔療癒

原來係咁 hagone加條belt想扮dior裙咋?
望下外國youtuber chriselle 條真dior裙點襯先,
做咗呀媽都一樣有貴氣
佢搵隻小熊貓乸遮住自己個樣喇

點解要咁多lc 呢啲賣相已經好好
明明係草根出身就唔好扮到自己貴婦咁啦
不鏽鋼碟唔夠療癒

個人覺得lc係得d煲好用
bf屋企有套茶壺連無耳仔嘅茶具
倒d茶落去辣手嘅個杯仲要好厚身好重
用過一次就無用
等左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞