【港版N號房】氹上酒店玩成人直播 300受害人捲最大性侵案

538 回覆
495 Like 36 Dislike
咁搞笑,叫你個fd cap個圖黎睇睇
抵香港女權當道
狗公一堆堆
由其連登
第日唔好話點解男人冇人理
出街比人性侵犯記得唔好問點解冇人理
其實除非你本身好出名,一開始就close曬social media、換電話,再唔係搬屋、轉工,佢唔會搵到你。個情況就好似比人偷左個銀包然後個賊話你講你提款卡密碼我就比返d錢你咁,無底深潭黎,除非個主腦比人拉左,否則的話沒完沒了
好慘
仲要俾三唔識七嘅人硬上 真係好痴線

樓上班人積下口德啦
一時貪念唔應該收到咁大教訓
留返把臭口屌柒班人渣政客同賣港賊好過啦
其實有咩可以幫到嗰三百幾人呢?警都報咗
好慘,連登仔把口好賤
但啲片唔係測試飛機杯,係扑埋同玩SM
都幾難唔係基
如果身邊有朋友係其一受害人,同佢傾下,陪佢多D,始終比人拍片侮辱呢D野係好難接受
不過依家爆左呢單野,其實對佢地黎講,算係一種解脫掛,終於唔洗再比人勒索要脅
咁之後被威脅唔好拍囉
就係講緊
但一開始就拍gv嗰啲就弱智咗啲
冇得救
被逼群P同玩咁多遊戲, 其實最應該驗下有冇中性病......
仲唔係飛機杯 測試
拍得一次 就會迫你拍第二三次

只會無限輪迴
唔好咁賤爆受害者資料啦
得條飛機片其實就唔使咁驚
咪話比黑客入侵囉
但落手去做工作人員到頭來實孭鑊
同埋明知班演員係被逼,咁做真係好咩?
ON9我寧願比黑仔搞都唔會比人屌屎忽,痴撚線
夠晒黃色 色情行業
就係多得d潮流達人走在時代尖端係度洗腦
個個冇腦隨便用性去搵錢
冇事好彩
有事先係正常囉
就黎8 9歲啪都比人話老處架啦
老實講
如果真係出齊糧無拖數
件事會唔會又唔同咗
報警求助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞