【港版N號房】氹上酒店玩成人直播 300受害人捲最大性侵案

538 回覆
495 Like 36 Dislike
富商...
狗隊leon 有無份
毅進仔 賣屎忽?
在第二次拍攝完最後一場,記者趁工作人員離開時上前向他了解。他顯得不知所措,自稱加入做工作人員已幾個月,但阿希未曾出糧。他直認在酒店房內有直播拍攝,演員要做「Sex嘅嘢」。而工作人員只負責用手機與阿希視像通話:「我負責放部機(手機)喺度,阿希用Skype喺嗰邊錄,我哋全部唔可以錄,……只係話老闆私人珍藏!」但阿希從不會露面,只隔空操縱演員拍攝。

酒店房間亦由工作人員先預訂,到拍攝當日,工作人員會向每一位出席的演員收取500元按金,然後用來找數,餘款則用轉數快過數給阿希。惟他否認自己是「阿希」同黨,只因為上了當才被威脅,他承認大部份演員都是被迫拍攝,就連自己都一樣,「大部份人都有嘢俾佢(阿希)揸住,我有段飛機片(自瀆片),報警可做啲咩?我唔想啲嘢揚出去,唔想身邊人知道。」
睇黎有部分鴨因為係交友app 入面以為對家係靚女
被tum 拍d 打飛機片
最後俾人拎黎威脅

呢d 真係一世抬唔起頭呀
300港男中咗港版N號房
韓國N號房就係未成年學生妹, 香港個班有冇咁撚豬呀
阿希?.........你就係阿希?
屌你老母大到邊個 黑社會 中學都唔驚啦 戇鳩
你係呀希
下 咁撚on9 錢都無 仲要自己um
呢個野西利 咁都操控到成盤野 一條橋
經過阿希評級後,按J的外形及樣貌等條件,將他定為「二線演員」,要做夠3萬元才可獲一次過出糧,但其後才得知其他演員亦從未出糧,「我上去(酒店拍攝)4、5次,原本糧單話賺到萬幾蚊,但不停俾佢扣,而家得返4、5千元,好似俾人呃咁,永遠都唔會去到3萬蚊,我覺得出糧根本係假嘅!」在過程中,阿希定下大量規條,違規的會逐一扣錢,例如食煙扣3,000元、遲到1分鐘罰30元等。最終J一毫子也沒收到,反而每次出席拍攝還要付500元,等同「貼錢打工」。
點解會有人咁夠薑出樣打飛機比人睇
佢send d 裸照,飛機片去你d 朋友,公司,家人到
仲大鑊過黑社會

btw

gay 唔 gay 都好
班受害人最初都係俾 sex 引入去
抵撚死啦
好似之前ig有
話咩1000蚊個鐘請男人試性玩具
咸濕人終被咸濕
無片?
你就係阿希?
想睇
之前有個post話有人請佢$1000一個鐘,測試飛機杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞