Tempur 枕頭真係好正

222 回覆
3 Like 165 Dislike
邊度有剩smartcool 套買
de搵到個D一定要連枕買
accessories...
Black friday sales 已完
我今日終於收到 6磅可接受
師兄想請教個smartcool套係咪跟埋de tempur個枕頭?
係, 基本上新款全部都係smartcool...
除非你買左d舊款
amazon de 睇tempur original要成歐羅100, 幾時有promo..
巴打你果陣原價係咪都要8xx ? 同埋想問除左black friday , 成日間唔中都會有減價?
我買$47.49USD
有人話美國版tempur冇咁好瞓同耐用
原產好似係丹麥 我冇試過
你係咪都係買Symphony? 定買邊款?
Symphony佢無特登寫Smartcool套

同埋個陣你買左幾歐?
美tempur 唔係made in denmark
arch應該係呢兩年新野黎
你訓落覺得點呀
原來Symphony即係Arch
我見Amazon DE分開左兩個賣
可能係一個有Smartcool套一個無既分別

Ching,如果德國訂邊間集運最好?
搵左個Amazon降價通知既網站
https://www.camelcamelcamel.com/

我都set左下次DE既TEMPUR Symphony跌到80歐元就通知我,到時就記得買

(上次discount係77歐元)
平訓嘅話
其實邊個款好訓?
頸椎枕定平枕好啲?
其實幾錢先叫平?
而加都成100usd 左右 仲要寄去集運
連埋運費都有平咩
運費無論個枕頭平定貴都要俾

我發左呢個reply之後等到兩個禮拜前先減到79歐元,但好快就升番去91歐元。

係,個枕頭係貴,就算減左12歐元都仲係貴
值唔值就去門市試下再自己決定吧。
我意思係佢比香港買既平咩
我就咁計條數好似唔係好覺
香港 HKD1664
https://shop.hk.tempur.com/products/symphony?_pos=1&_sid=a0003e504&_ss=r

Amazon 79歐元 = HKD650
+ 集運 HKD300~400

肯定德亞平
係日馬買左個tempur millennium 大概$780 之前去鋪頭試本身7折, 跟住我話SOGO 仲平就俾個6折我(都成$1200).....根本sales都有員工價...睇佢俾唔俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞