Tempur 枕頭真係好正

222 回覆
3 Like 165 Dislike
睇錯早排換左老婆,正
用緊最平果隻pedic...
amazon 買啦,black friday 平一半
側訓會買easyclean未見過
利甲:前員工
枕頭唔會係香港買, 貴撚到
外國買完運過嚟都仲要平一截

床槈無得外國買 俾佢掠咗一筆
前排一田試枕頭,係得佢哩個牌子試到合埋左眼放鬆左一陣,不過平左都成1300蚊個聽完即刻鳩縮走人,最後399買2隻算數
雖然個心真係好想買tempur但係個價錢夠我買半打渣d枕頭幾年
好撚想嘔 本身用緊 即刻掉撚左去算
個牌子比你個post搞cheap曬
轉頭落樓幫過個其他牌子
試到岩再上網買
上年black friday 一千蚊買咗兩個symphony
連埋運費
連登枕淨係買美版架渣傻鳩樓豬
不過你都唔撚識分架啦
痴線 美森間唔中就特價 唔洗五舊買到symphony啦
一直都用緊sinomax
上年連登又係狂推人買Tempur神枕, 買完返黎一般
唔岩頸型, 又扁身唔夠高, 訓左一次都無掉埋一二邊
之後因為老婆搬左入黎訓, 買左個DPM (唔知係FB 填個咩測試就可以用兩舊水左右買價值千鳩幾銀既枕頭), 暫時都仲OK
不過好似都係SINOMAX 好訓D
年頭買左sinomax既床褥, 可以用半價買兩個枕頭, 但未用quote
平平地$34x 買左隻pedic試下,而家訓到死豬咁
遲下amazon免返運再入隻symphony試下
amazon de有得買丹麥廠正版
其實邊隻牌子(或技術)先係最好 ?
用開 sinomax , 不過覺得太硬
覺得太先啱
Same
買完amazon先對比到
用料唔同 密度重量都差好多
連枕
直入式廣告
歐洲製會好好多?
有分別 行貨重手好多 唔知size分別定點
Amazon果隻反而有d似乳膠枕
如果買可以等特價 或者試下日本amz
同埋一定要試高度先買
我係德馬買左symphony
另外有個美版既另一個cloud黎緊
可以試到
之前amazon 買4百幾包郵
上年medium size最平買40蚊usd一個咋....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞